Tuncay Hoş Sıra geldi puana!
HABERİ PAYLAŞ

Sıra geldi puana!

Valencia sempatizanı olduğum bir kulüp. Altın yıllarını yaşadığı Hector Cuper’li dönemden bu yana yakından takip ediyorum Yarasa’yı. Mendieta, Lopez ve Gonzales’in forma giydiği 1999 ve 2000 yıllarında birçok Avrupa devini dize getirdiler. Benitez komutasında UEFA Kupası’nı aldılar. Şimdi borç batağında olan İspanyol ekibi çareyi Villa ve Silva gibi yıldızları satmakta buldu.

[[HAFTAYA]]

Doğrusu Bursaspor’un bu Valencia ile başa baş oynamasını bekliyordum. Ancak yine hezimet yaşadık. Oysa maça iyi başladık. Sercan kaleciyle karşı karşıya kaldığı pozisyonda kalitesiz vuruş yapınca yine saç-baş yolduk. Soldado attığı 5. golde bir forvetin nasıl son vuruş yapması gerektiğini gösterdi. Ömer’in yaptığı amatörce ve gereksiz faul sonrası öne geçeceğimiz maçta penaltı golüyle yenik duruma düştük.

Haberin Devamı

Daha sonra moral bozukluğuyla Bursaspor’un oyun disiplininden iyice uzaklaşması nedeniyle savunma arkasına atılan her top gol oldu neredeyse. Çok şükür ki Batalla’nın golü Bursaspor’u Şampiyonlar Ligi’nde ağları sarsamayan tek takım unvanını almasından kurtardı. Golü bulduk darısı puanın başına!

Sıradaki haber yükleniyor...
holder