Spor Sıra Robinho'da

Sıra Robinho'da

Paylaş
Sıra Robinho'da

Beşiktaş Başkanı Yıldırım Demirören, taraftarın açtığı “Şımart bizi başkan, çıldırt bizi başkan, Robinho'yu al” yazılı pankarta kayıtsız kalmadı ve Brezilyalı'nın transferi için harekete geçti

Dünyanın en yetenekli futbolcuları arasında gösterilen Portekizli Ricardo Quaresma’yı renklerine bağlayan Beşiktaş yönetiminin transfer listesinde dünyanın en önemli futbolcularından biri daha var: “Robinho” Başkan Yıldırım Demirören, taraftarların Quaresma’nın İnönü Stadı’ndaki imza töreninde açtığı “Şımart bizi başkan, çıldırt bizi başkan, Robinho’yu al” yazılı pankarta ve tezahüratlara kayıtsız kalmadı.

Haberin Devamı

Yöneticilere talimat veren Başkan Demirören, “Schuster’in takımında seve seve oynarım” diyen Brezilyalı yıldız Robinho’nun alınması için tüm imkanların seferber edilmesini istedi. Başkan’ın yakın çevresine “Robinho’yu alacağım. Bu kez İnönü’de 30 bin kişi olacak. Beşiktaş’ın ne kadar büyük olduğunu herkes bir kez daha görecek” şeklinde konuştu.

Beşiktaş’ta yöneticilerin Robinho transferinde teknik direktör Bernd Schuster’i de devreye sokmayı planladıkları öğrenildi.

Yeşil ışık yakmıştı

Brezilya Milli Takımı ile birlikte Güney Afrika’da bulunan Robinho, Beşiktaş forması giymek istediğini söylemiş, Kartal’ın yeni çalıştırıcısı Schuster’e övgüler yağdırmıştı.

Alican ESENCİ