Spor Sıra sende Valencia

Sıra sende Valencia

Paylaş
Sıra sende Valencia

Bursaspor'un formda yıldızı Volkan Şen, İspanyol ekibine gözdağı verdi. Yeşil-Beyazlı oyuncu, “4'te 4 yapmamız moral oldu. Valencia maçını da kazanacağız. Biz yeter ki isteyelim” dedi

Eskişehirspor’u 1-0 yenik duruma düştüğü maçta 2-1 mağlup ederek Süper Lig’de firesiz yoluna devam eden Bursaspor, Şampiyonlar Ligi’nde salı gecesi oynayacağı Valencia maçına kilitlendi.

Haberin Devamı

Beraberlik golünün asistini yapan Volkan Şen, kendinden emin konuştu. İlk yarıda yedikleri golle soyunma odasına yenik gittiklerini hatırlatan Yeşil-Beyazlı oyuncu, istedikleri zaman her şeyi başarabildiklerini bir kez daha gösterdiklerini vurguladı.

Çok heyecanlıyım

Volkan şöyle devam etti: “İkinci yarı daha iyi oynadık ve galip gelen taraf olduk. Herkesin eline sağlık. 4’te 4 yapmamız bize moral oldu. Şampiyonlar Ligi maçımızın öncesinde aldığımız bu galibiyet bizi daha da motive edecektir. Çok büyük iş başarıyoruz. Valencia maçını da kazanacağız. Biz yeter ki isteyelim. Başaramayacağımız iş yok. Şampiyonlar Ligi’nde ilk maçım olacak. Çok heyecanlıyım. Umarım benim ve takımım için olumlu geçer.”

Haberin Devamı