Spor Sıradaki gelsin!

Sıradaki gelsin!

Paylaş
Sıradaki gelsin!

12 Dev Adam, 2010 Dünya Basketbol Şampiyonası eleme turu maçında Fransa'yı 95 - 77 mağlup ederek çeyrek finale yükseldi

Maçın başından itibaren oyundaki egemenliğini ortaya koyan milliler, karşılaşmayı 18 sayı farkla önde bitirdi.

Haberin Devamı

RAKİBİMİZ SLOVENYA

12 Dev Adam'ın çeyrek finaldeki rakibi Avustralya'yı 87-58'lik skorla mağlup ederek bir üst tura yükselen ve Fenerbahçeli Gasper Vidmar ile Efes Pilsen takımında oynayan Nachbar'ın da formasını giydiği Slovenya takımıyla 8 Eylül Çarşamba akşamı saat 21.00'de Sinan Erdem Spor Salonu'nda karşılaşacağız.

KENARDAN GELDİ 17 SAYI ATTI

Maça yedek soyunan ve sonradan oyuna dahil olan Sinan Güler karşılaşmayı 17 sayı 3 asistle tamamladı. Sinan, oyundan alınırken tüm salon onu ayakta alkışladı.

FUTBOL TAKIMIMIZDAN TAM DESTEK

2012 Avrupa Şampiyonası Elemeleri A Grubu'ndaki ikinci maçında 7 Eylül Salı günü Belçika ile İstanbul'da karşılaşacak. A Milli Futbol Takımı Fransa karşısında A Milli Basketbol takımına destek verdi.

Haberin Devamı

A Milli Takım Teknik Direktörü Guus Hiddink, yardımcı antrenörler ve milli futbolcular, saha kenarındaki reklam panolarının arkasına konulan sandalyelere oturarak, karşılaşmayı izledi.

- 2010 Dünya Basketbol Şampiyonası’nda Türkiye’nin Fransa maçına Türk basketbolseverler büyük ilgi gösterdi. 15 bin 500 kişilik Sinan Erdem Spor Salonu’nun tribünlerini tıklım tıklım dolduran taraftarlar, ağırlıklı olarak kırmızı tişört ve formalar giyerek salonu adeta kırmızıya boyadı. Fransa sahaya çıkarken salonu ıslıklarla inleten Türk taraftarlar, 12 Dev Adam sahaya çıktığında ise ayağa kalkıp alkışladılar.

-Karşılaşmayı Ulaştırma Bakanı Binali Yıldırım, Gençlik ve Spor Genel Müdürü Yunus Akgül ile birlikte locadan izledi.