Yaşam Sıradaki Nexus 3D Touch teknolojisiyle gelebilir!

Sıradaki Nexus 3D Touch teknolojisiyle gelebilir!

Paylaş
Sıradaki Nexus 3D Touch teknolojisiyle gelebilir!

Bir sonraki Nexus 3D Touch teknolojisiyle birlikte anılmaya başlandı

Nexus 3D Touch teknolojisini kullanacak mı?

Haberin Devamı

Basınca duyarlı dokunmatik ekran teknolojisi 3D Touch, iPhone 6s, iPhone 6s Plus modelleriyle karşımıza çıktı. Huawei, ZTE ve Meizu markalarının da 3D Touch teknolojisi üzerinde başarılı çalışmaları var. ZTE Axon Mini ve Huawei Mate S modellerinde de bu özelliği görüyoruz. Meizu’nun henüz duyurulmayan MX6 modelinde de beklenen önemli özelliklerden biri bu. Şimdi sırada Nexus’larda olabilir.

İddiaya göre sıradaki Nexus 3D Touch teknolojisin kullanacak. Tabii bu aynı zamanda Android işletim sisteminin de 3D Touch teknolojisine destek vereceği anlamına geliyor. Weibo’da ortaya atılan bu iddia için henüz resmi bir açıklama yapılmış değil.

Pratiklik kazandıran 3D Touch teknolojisinin önündeki en büyük engel diğer Android üreticileri. Hemen her bütçeye uygun Android işletim sistemli akıllı telefon bulmak mümkün. 3D Touch teknolojisi Google tarafından sıradaki Nexus modelinde kullanılsa bile diğer üreticilerin kullanması, Google Play Store’daki uygulamaların güncellenmesi gibi bazı zorlayıcı etkenler var. Dolayısıyla Android için 3D Touch teknolojisinin yaygınlaşması, iOS platformundan çok daha zor olacaktır.

Haberin Devamı

Galaxy S7 Edge vs iPhone 6s Plus düşürme testi! – Video