Siyaset Sıraya girdi, işçilerle yemek yedi
Paylaş
Sıraya girdi, işçilerle yemek yedi

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Mersin'de ziyaret ettiği bir cam fabrikasında işçilerle bir araya gelip birlikte yemek yedi

Kemal Kılıçdaroğlu, partisinin Mersin milletvekili adayları ve bazı sivil toplum örgütleri yöneticileri ile toplantılar yapmak üzere geldiği Adana Havalimanı'nda parti yöneticileri ve adaylar tarafından karşılandı. Kılıçdaroğlu ardından Mersin'de ilk olarak merkez Akdeniz İlçesi'ndeki Paşabahçe Cam Sanayi'ni ziyaret etti. Mersin Milletvekili Aytuğ Atıcı ve Mezitli Belediye Başkanı Neşet Tarhan, CHP İl Başkanı Abdullah Özyiğit ile milletvekili adaylarının da eşlik ettiği Kılıçdaroğlu, burada işçiler tarafından alkışlarla karşılandı.

Haberin Devamı

Kılıçdaroğlu daha sonra 250 işçinin yemek yediği yemekhaneye geçti. Elinde tepsiyle işçilerle birlikte yemek sırasına giren Kemal Kılıçdaroğlu, menüdeki pirinç pilavı, kavurma, mercimek çorbası ve ayranı alarak işçilerin masasına oturdu. Kılıçdaroğlu, işçilerin yoğun ilgisi ve fotoğraf çektirmek istemesi nedeniyle sık sık yemeğine ara vermek zorunda kaldı.

(DHA)