Yaşam Şirince'de 'Kıyamet Kampı'

Şirince'de 'Kıyamet Kampı'

Paylaş
Şirince'de 'Kıyamet Kampı'

İzmir'in Selçuk ilçesi'nin turistik Şirince Köyü'nde, kıyamet senaryolarının yazıldığı gün öncesinde 'Kıyamet Kampı' kurulacak

Zirve Dağcılık Selçuk Şubesi Başkanı Özgür Aydoğan, Şirincem Saklı Vadi’de 21 Aralık’ta kuracaklara kampa kıyamet senaryoları üzerine karar verdiklerini söyledi.

Haberin Devamı

Aydoğan, 2012’nin efsane gezegen Marduk’un dünyadaki yaşamı sona erdireceği yıl olacağına inananların sayısının bir hayli fazla olduğun kaydetti.

Aydoğan, "Beklenen kıyamet koptuğunda tüm felaketlerden korunacak bölgelerden birinin Türkiye’de olduğuna dair inanç da yaygın kabul görüyor. 2012’de dünya durduğunda oluşacak karanlık ve aydınlık evrede yaşanacak tüm felaketlerden korunacak o bölge Türkiye’deymiş. Yani kehanet doğru çıkarsa ve eğer bir aksilik olmazsa Hz. İsa 22 Aralık 2012’de Selçuk’un en güzel köylerinden biri olan Şirince’ye gelecek.

Son birkaç yıldır sadece Türkiye’den değil dünyanın birçok ülkesinden bu iddiaya ve kehanete inanan insanlar, 22 Aralık 2012’de arınıp Altın Çağ’a geçmek için şimdiden Şirince’ye geliyor.

Haberin Devamı

HER MİLLETTEN İNSAN VAR

Avusturya’dan Avustralya’ya Amerika’dan İngiltere’ye ve dahi Kanada’ya kadar insanlar Türkiye’ye gelip o güne yani ’vücut bedenden ışık bedene’ geçmeye Şirince’de hazırlanıyor. Yılların Kırkınca’sı, Kirkince’si, Çirkince’si en son adıyla Şirince’si şimdi eğer kehanet doğru çıkarsa Kıyamet köyü olacak" dedi.

Özgür Aydoğan, kendilerinin bu vesileyle işi garantiye alıp dünyanın dört bir yanından ziyaret edilen ve bazı insanların Yeni Çağ’a geçiş için yerleştiği Şirince’de, kamp etkinlikleri düzenleyeceğini dile getirdi.

Aydoğan, "Kıyamet bahane kamp şahane deyip bu vesile ile ülkemizin cennet köylerinden biri olan Şirince Köyü’ne kamp kuruyoruz. Şirincem Saklı Vadi’de 21 Aralık’ta müzik ve kamp ateşi eşliğinde kuracağımız kampımızda hep birlikte eğleneceğiz. Kamp kurduğumuz alanda doğa yürüyüşleri gibi aktiviteler de yapacağız. Etkinliğe katılım ücretsizdir. Türkiye ve dünyadan üye veya misafir herkes katılabilir" diye konuştu.

Veysel EROL/SELÇUK (İzmir), (DHA)