Gündem Sirkten kız kaçırdı

Sirkten kız kaçırdı

Paylaş
Sirkten kız kaçırdı

Muğla'nın Fethiye İlçesi'nde çalıştığı işyeri sahibinin kızı 15 yaşındaki kızı H.Ö.'yü kaçıran Hasan İ., kaza yapınca jandarma tarafından yakalandı

H.Ö. ile ablası 16 yaşındaki F.Ö., dün öğle saatlerinde ilçedeki sirk gösterisini izlemeye gitti. İki kız kardeş sirkte babaları Tevfik Ö.’nün inşaat firmasında çalışan Hasan İ. ile karşılaştı.

Daha önceden birbirlerini tanıyan Hasan İ. ve iki kızkardeş önce konuşmaya başladı, ardından Hasan İ. iki kızı otomobille gezmeye davet etti.

Kardeşlerin teklifi kabul etmesi üzerine 38 UR 306 plakalı otomobiliyle kızları şehir merkezinde dolaştıran Hasan İ. bir süre sonra bir markette durarak, abla F.Ö.’yü bıraktı ve H.Ö. ile birlikte hızlıca uzaklaştı.

Akşam saatlerinde ilçe merkezinden 15 kilometre uzaklıktaki Üzümlü Beldesi’ne giden Hasan İ., burada H.Ö.’ye elle tacizde bulundu. Alkollü olan Hasan İ., bu sırada direksiyon kontrolünü yitirince kaza yaptı.

Yoldan geçenlerin 112 Acil Servise haber vermesi ardından H.Ö. ambulansla Fethiye Devlet Hastanesi’ne götürülürken, kaza yerinde kalan Hasan İ., jandarma tarafından yakalandı.

Sağ ayağında kırık olan H.Ö.’nün tedavisi sürerken, Hasan İ. de yakalandıktan sonra hastaneye sağlık kontrolüne getirildi. Bu sırada hastaneye gelen H.Ö.’nün annesi Ayten Ö., Hasan İ.’nin bulunduğu odaya girerek, saldırmak istedi.

Bunun üzerine küfür edip bağıran Hasan İ., görüntü çeken gazetecilere de saldırdı. Daha sonra ağzı kapatılarak jandarma arabasına bindirilen Hasan İ. ile ilgili soruşturma sürdürülüyor.

Hasan İ.’nin geçen Eylül ayında da başka bir kızı kaçırmak suçundan yakalandığı ve 2 ay cezaevinde tutulduktan sonra serbest kaldığı belirtildi.

Sezer ŞAHİNDAŞ/DHA