Gündem Sırtında bıçakla böyle yürüdü

Sırtında bıçakla böyle yürüdü

Paylaş
Sırtında bıçakla böyle yürüdü

Sokakta eşiyle tartışan adamı uyaran kahvehaneci, bunun bedelini ağır ödedi

Bursa'da yolda yürürken eşiyle tartışan Ali Tonka'ya (37), "Yolda yüksek sesle tartışmayın. Sizlere yakışmıyor" diye çıkışan kahvehane işletmecisi Hasan Duru (32) ve yanında çalıştırdığı Serdar Küçük (21), bağırdıkları kişi tarafından bıçaklandı. Sırtına saplanan bıçakla hastaneye kaldırılan Hasan Duru, ameliyata alınırken, kavganın güvenlik kameraları tarafından görüntülendiği ortaya çıktı.

'SEN NE KARIŞIYORSUN!'
Merkez Osmangazi İlçesi Küçükbalıklı Mahallesi'nde kahvehane işleten Hasan Duru, saat 16.30 sıralarında yolda yürürken yüksek seskle tartışan Ali Tonka ve eşini "Yavaş konuşun. Neden yüksek sesle bağırıyorsunuz. İnsanları rahatsız etmeyin, dikkat çekmeyin" diyerek uyardı.

İddiaya göre buna sinirlenen Ali Tonka, "Sana ne oluyor. Neden karışıyorsun. Ben sana bunun bedelini gösteririm. Biraz bekle" diye tehddit ettikten sonra olay yerinden eşiyle birlikte uzaklaştı. Bir süre sonra kardeşleri Osman (30) ve Şenol Tonka (28) ile olay yerine gelen Ali Tonka, kendisini uyaran Hasan Duru ile önce tartıştı sonra kavga etti.

BIÇAK AMELİYATLA ÇIKARILDI

Kardeşlerinin de karıştığı kavgaya, Hasan Duru'nun yanında çalıştırdığı Serdar Küçük müdahale etti. Güvenlik kameraları tarafından görüntülenen kavgada Hasan Duru, çifti uyarmanın bedelini sırtından, yanında çalıştırdığı Serdar Küçük ise elinden ve kalçasından bıçaklanarak ödedi. Yaralılardan Hasan Duru ve Serdar Küçük otomobillerle Muradiye Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.

Hasan Duru'nun sırtına saplanmış halde bulunan çakı bıçağı ameliyatla çıkartıldı. Çevrede önlem alan Osmangazi İlçe emniyet Müdürlüğü ekipleri kaçan Ali Tonka ve kardeşlerini gözaltına aldı. Olayla ilgili soruşturmaya Bursa Cumhuriyet Savcılığı'nca başlandı.

BURSA - DHA