Dr. Haydar Dümen Sırtınızı dönmeyin...
HABERİ PAYLAŞ

Sırtınızı dönmeyin...

Haberin Devamı

Kadın ilgi ve sevgi bekler, ruhunun okşanmasını ister. Bunları yapmıyorsanız yatak odasında mutluluk beklemeyin. Üstelik bir de ilişkiden sonra sırtınızı dönüp uykuya dalıyorsanız tehlike çanları çalmaya başlamıştır.

BÖYLE SORU YOK!

Şap işe yarar mı?

18 yaşındayım. Kızın yanında penisim sertleşiyor, boşalıyorum. Şap içsem işe yarar mı? Yoksa bir daha hiç sertleşme olmaz mı?

CEVAP

Anlaşıldı, sizler ne yapıp ne edip ülkede şap fabrikası açtıracak, sonunda adamı iflas ettireceksiniz!!! Belki de çeşitli bahanelerle iyi niyetli üreticiyi mahkemede süründüreceksiniz. Örneğin; erkek, eşinden bıkmış ve gençliğinde şap içmişse, “Aşkımız şap yüzünden söndü. Benimki şaplandı, eşimin cinselliği de kış uykusuna yatmış gibi oldu” diye dava açarsa, yargıç ne yapsın? Bilirkişi olarak bana soracak. Ben ‘yanlış algıdır, şap masumdur’ raporunu verince, medyada bunu duyunca, dünyaya da duyurunca 100 yıllık safsata böyle yıkılacaktır!

Sevgilim hep uyuyor

30 yaşında kadınım. Sevgilimle 3 aydır aynı evde yaşıyoruz ama cinsel hayatımız bitti. Ben istekliyim ama erkek arkadaşım uyumayı tercih ediyor. Neden böyle oldu?

CEVAP

Sevgili okurum, sence neden olduğu belli değil ama bana göre, 500 mumluk elektrik lambasının önüne konulmuş kadar belli ve açık. Adam bıktı. Yaşını da yazmadığın için, aklıma gelenler hayalimden akmıyor. Eğer evliyse, suçluluk kompleksine kapıldı. Biraz vicdanı varsa, vicdanıyla cinsel duyguları bilinçaltında kavgaya tutuştu. Adamın bunu biliyor ama o da kendindeki bu aksaklığı ya büyüye ya da senden yana bir olumsuzluğa bağladı. Bu nedenle uykuyu kurtuluş seçti, arkasını dönüp yattı.

Kocam dokunsun istemiyorum

34 yaşında, 2 çocuk annesiyim. 15 yıldır evliyim. Seksten hoşlanmıyorum. Kocamın dokunmasını istemiyorum. Ayda 2 kere birlikte oluyoruz ama içim bulanıyor. Ne yapmalıyım?

CEVAP

Sevgili eşin amma sabırlı, törelere, sorumluluğa sahip bir insanmış. Onu kutluyorum. Biz neler neler biliyoruz. Bu konuda kadınlarına şiddet uygulayanlar, dışarıda uygun av arayanlar, ‘İşimi bitiremedim’ diye bahane uydurup eve geç gelenler ve daha neler neler. Adamın sabrına tuz ruhu döker gibisin. Üstelik de buna çare aramayacak kadar vurdumduymaz birisin. Ben ne diyeyim? Elim, dilim, kalemim tutuldu. Önünüzdeki senin 30, eşinin de 25-40 yılına takıldım, aklım tutuldu. Bu yıllar aşılmaz sıradağlar gibidir. Çözüm sizin, dağlardaki karı da eritmek bizim elimizdedir.

İçimden gelmiyor

25 yaşında kızım. 1 yıldır nişanlıyım ve nişanlımı çok seviyorum. Ama cinsel ilişkiye girmek içimden gelmiyor. Ne yapmalıyım?

CEVAP

Sevgili okurum, sen sevgiyi bilmiyorsun. Sevgi bir bütündür. “Nişanlını seviyorum ama sevişmek içinden gelmiyor” diyorsun. O zaman bekle. Hemen evliliğe karar verme. Ortalama 60 yıl yaşayacağınız birliktelik sağlam temellere otursun.

O haptan içsem mi?

24 yaşından kadınım. Eşimi geçen gece o meşhur haplardan içerken gördüm. O gece çok ateşli ve istekliydi. Öyle olduğunda ben ona ayak uyduramıyorum. O ilaçtan ben de içsem olur mu?

CEVAP

Sevgili okurum, çabanı anlıyorum ama o hapların kadınlara etkisi yok.

Kocam sırtını dönüyor

5 yıllık evli kadınım. 29 yaşındayım. 2 yıldır orgazm olamıyorum. Çünkü eşim boşaldıktan sonra arkasına dönüp yatıyor. Beni yarıda bırakıyor. Aklıma türlü türlü fikirler geliyor. Ne yapmalıyım?

CEVAP

Beyler, yukarıdaki mektubu okudunuz. Hangi konuda olursa olsun yarım kalmış işler yemekte bile olsa burukluk yapar. Sevgili okurum, çocuğun yoksa, çocuk yapma, sabırlı ol. Ama eşinle net konuş. Hanım hanımcık 1 yıl daha sabret. Sonra evliliğini yeniden gözden geçir.

Kadınlardan gözümü alamıyorum

60 yaşındayım ve cinsel ilişkiye çok düşkünüm. Bu yaşıma rağmen kadınlardan gözümü alamıyorum. Sizce bu normal mi?

CEVAP

Değerli okurum, yaşına ne olmuş ki? Aslanlar gibi yaştasın. Tansiyonun nasıl? Ne iş yapıyorsun, emekli misin? Böyle durumlarda bizim aklımıza damar sertliği gelir. Bu yaşlarda örnek insan olmak zorundayız. Cinselliğinden kaygılanıyorsun benden sana rapor, 75-80 yaşında da cinselliğin olacak ama değerli okurum aman frenleri çok gevşetme. Bir gün patinaj yapar kayarsan hasar ağır olabilir.

Midem bulanıyor

18 yaşında kızım. Nişanlımla aramızda 10 yaş var. Onunla seks yapmayı hayal ettikçe nişanı bozmak istiyorum. Sizce bu korkuyu nasıl yenebilirim?

CEVAP

Sevgili okurum, nişanlınla aranızdaki yaş farkı ideal. Ama 18 yaşında evlenirsen ruhuna ve bedenine ihanet etmiş olursun. Cinsel yaşamsız evlilik olmaz. Bana sorarsan 24-25 yaşından önce asla evlenme. Hayat böyle geçmez. Bir de çocukluğunu ve gençliğini yaşamayan kızlar en büyük aşklarda bile daha sonraları kocalarından nefret ediyorlar.

Hemen orgazm oluyor

44 yaşındayım. Kız arkadaşım çabuk orgazm oluyor ve ben hayal kırıklığına uğruyorum. Ne yapmalıyım?

CEVAP

Değerli okurum, birçok kadın orgazm olamama sorunu yaşarken sen bir nimete sahip olmuşsun, kıymetini bilmiyorsun. Arkadaşının orgazm potansiyeli yüksek. O orgazm olduğu zaman sen devam et. Ya hiç orgazm olmasaydı?

Unutkanlık başladı

20 yaşındayım. Günde 1 defa mastürbasyon yapıyorum. Unutkanlık başladı. Acaba mastürbasyon yüzünden mi?

CEVAP

Değerli okurum, gün aşırıya indiriver. Unutkanlığın yani beyinsel fonksiyonların daha iyiye yönelmişse işte her şey çözüldü.

Ya baba olamazsam?

Penisim 8 santim. Baba olamayacağım diye çok üzülüyorum. Ne yapmalıyım?

CEVAP

Değerli okurum, babalıkla boy arasında bağ yok. Yumurtalar normal ve yerinde ise sperm üretiyorlarsa tabii ki baba olacaksın.

2 damla kan geldi

Erkek arkadaşımla yüzeysel birlikteliğimiz oldu, acı hissetmedim. 10 dakika sonra çamaşırımda 2 damla kan gördüm. 2 gün ağrım oldu. Sizce kızlığım bozulmuş mudur?

CEVAP

Sevgili yavrum, sanırım tahriş oldu. Belki biraz zedelendi. Çok zayıf bir olasılık, senin deyiminle bozuldu. Bana göre ilk iki ihtimal çok büyük. Hayatını tedirgin yaşama. Bundan sonra ne olacağına kesin karar ver.

3 dakika sürüyor

20 yaşındayım çok mastürbasyon yapıyorum ve 3 dakikada boşalıyorum. Normal mi?

CEVAP

Normal yavrum, evlendiğinde el uzatırız.

İlişkiden tiksiniyorum

28 yaşında, 2 aylık evli kadınım. Eşimi çok seviyorum ama ilişkiden tiksiniyorum.

CEVAP

Sevgili okurum, işin zor. Anlaşılıyor ki psikolojin cinsellikten yana fırtınalı değil. Geminizin yelkenlerini dolduracak ve doğru yönü verecek kişi kocandır. Profesyonel yardım alın, okyanuslara yelken açın.

GÜNÜN SÖZÜ

İnsanlar bir bakıma ikiye ayrılı. Psikolojik reflekslerine hakim olanlar ya da olamayanlar, siz hangi gruptasınız? H.D.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder