Dr. Haydar Dümen Sırtınızı dönüp yatmayın
HABERİ PAYLAŞ

Sırtınızı dönüp yatmayın

Haberin Devamı

Kadın ilgi bekler, romantik sözlerle ruhunun okşanmasını ister. Beyler, eğer bunları yapmıyorsanız yatak odasında mutluluk beklemeyin. Bir de ilişkiden sonra sırtınızı dönüyorsanız tehlike çanları çalmaya başlamıştır.

BÖYLE SORU YOK!

Paralar kadınlara gidiyor

22 yaşındayım, yakışıklı ve çalışkanım. Aklım cinsellikte. Aldığım para kadınlara gidiyor. Çaresizim, nasıl evleneceğim?

CEVAP

Ne evlenmesi okurum? Doğru yolunu şaşırmış, alın terini paraya çevirmiş ama 3 kuruşa bile sahip olamamışsın. Üstelik tam tersine onların esir-i aşkı gibi seks oburu olmuşsun. Merak etme, bitecek bunlar. Ama acı bitecek. Çünkü seksokoliksin ve farkında değilsin. İrade diye sorsam, “O da nesi?” diyeceğinden eminim. Peki bu yolun sonu nereye gider desem, sen “Bilseydim sormazdım” dersin. Hangi evlilikten söz ediyorsun? Önce yaşını sonra psikolojini oturt yerine, iradenle el ele ver, yolun açık olsun.

Geç boşalıyorum

İlişkiye girince geç boşalıyorum neden?

CEVAP


Ozanımız Karacaoğlan, ‘Nedendir be kömür gözlüm nedendir/ Şu benim geceleri uyumadığım’ diye seslenir sevgilisine. Ben de sana, elindeki kalemin mürekkebi mi tükendi yoksa gözünün nuru mu söndü diye haykırıyorum. Çünkü kalakaldım, şimdi ne yapacağım, sen söyle. Dört kelimelik mektubunla ben köşemi nasıl doldurayım, okur kılı kırk yarar. Her yanıtımda bir hikmet, estetik, ders ya da bir gülücük arar. Tümü bir yana yaşın, eşin, işin tabii ki işteki görevli dişin nasıl? Kaç yıldır o yolun yolcusuydu, şimdi ne oldu? İşte uzadı okurum, benim kasa kilitlendi, senin kasayı bilmediğim için bir uzmana havale ediyor, oh be diyorum!

Kız arkadaşım çok bağırdı

23 yaşındayım, kız arkadaşımla ilk kez ilişkiye girdim. Kız öyle bağırdı ki psikolojim bozuldu. Bir daha ilişkiye girmeyi düşünemiyorum. Yardım edin.

CEVAP

Olur okurum, olur, olur bal gibi olur. Kimse elini kolunu bağlayarak, sırtına silahın namlusunu dayayarak seni bu işe zorlamayacak. Sanırım o bağırmadı, sen bağırttın! Yani zorladın. Kadına zaman ve tercih hakkı tanımadım. Aç kurt gibi üzerine atladın. Kızın da ilkiydi ki, ‘İki çıplak bir hamama yakışır’ sözüne uydunuz. Yumdun gözünü, denedin kendi gücünü. Oysa dokular narin. Bu olay olmalıydı kulağında küpe. Senin kulağındaki küpe boncuk boncuk kolye olacak. O kolyeyi boynuna mı, koluna mı yoksa başka bir yerine mi takarsın bilemem ama arada bir bakarsın.

Kızlık zarını yırtabilir miyim?

22 yaşındayım. Penisim 11 santim. Sizce bu normal mi? Evlenince eşimin kızlık zarını yırtabilir miyim? Zevk alıp gebe kalabilir mi? Bir de zar vajinanın ne kadar içinde?

CEVAP

Değerli okurum, penisin boyu ile ilgili sorduklarına olur raporunu veriyorum. Keyfine bak, komplekse girme, kilo alma. Kızlık zarı vajinanın girişindedir. Bir odaya girerken kapı nerede ise, o da oradadır.

Sertleşmiyor

53 yaşındayım. 13 yıldır şeker hastasıyım. 6 aydır ilişkiye giremiyorum. Çünkü sertleşme olmuyor. O meşhur ilaçlardan kullandım ama olmadı. Ne önerirsiniz?

CEVAP

Değerli okurum, renkli penil doppleri yaptır. Bir ürolog sana yardımcı olacak. Büyük bir olasılıkla gelen kanı tutmayan sifonda kaçak vardır. Buna venöz kaçak derler. Eğer durum öyleyse hiçbir ilacın faydası yok. Tedavisi özel bir operasyon.

Sertleşme olmadı

20 yaşındayım ve yakında askere gideceğim. İlk denemede de ereksiyon olamadım. Bu durum beni bunalıma sürükledi. Benim çocuğum olmayacak mı?

CEVAP

Değerli okurum, ilk birleşmede pek çok genç ereksiyon olmaz. O heyecanla olur mu? O heyecanla doğru dürüst konuşamazsın, dilin damağın tutulur. Aslında insan olmanın yüce yanlarından biridir bu. Hiç kaygılanma, keyfine bak.

Kocam sırtını dönüp yatıyor

2 yıllık evli kadınım. 27 yaşındayım. 2 yıldır ilişkiden zevk almıyorum. Çünkü eşim boşaldıktan sonra arkasına dönüp yatıyor. Onu aldatmayı bile düşündüm, çünkü çok sinirleniyorum. Orgazm denen şeyle tanışmadım. Ne olur yardım edin.

CEVAP

Sevgili okurum, erkeklere haykırıyorum, kendinizden çok kadınlarınızı düşünün ki hem başınıza bela gelmesin, hem sevginiz daim olsun. Yarım kalmış işler yemekte bile olsa burukluk yapar. Sevgili okurum, ihaneti aklından bile geçirme. Çocuğun yoksa, çocuk yapma, sabırlı ol. Ama eşinle net konuş. Hanım hanımcık 1 yıl daha sabret. Sonra evliliğini yeniden gözden geçir.

Ne kadar acı duyulur?

20 yaşında kızım. 2 yıldır erkek arkadaşım var. Sevgilim beni eliyle eli tatmin etti. Adetim biteli 2 gün olmuştu. Hiç acı hissetmedim. O da zara dokunmadığını söyledi. Ancak 1-2 damla kan gördüm. Kızlık bozulduğunda ne kadar kan gelir?

CEVAP

Sevgili okurum, soruların kişiden kişiye değişir. Hiç acı duymayan da olur, az ya da çok acı duyan da. Bu bünye sorunu. Sen benden kapalı bir kutu içindeki bilmeceyi çözmemi istiyorsun. İç çamaşırında gördüğün kan adet kanı ya da kızlık kanıyla ilgili olabilir. Tahmini düşüncem zarla ilgili değil. Zar yerinde duruyor.

Sanki beni zorluyorlar

19 yaşındayım. Önceden cinsellikten zevk aldığım için mastürbasyon yapar bazen de geneleve giderdim. Ama şimdi kendimi mecbur hissettiğim için bunları yapıyorum. Sizin bu konudaki düşünceniz nedir?

CEVAP

Değerli okurum, aklın bedeninden daha ileride. Ruhun artık tabakta yemek yerine örtülü bir masada hem gözü hem mideyi hem ruhunu doyuracak bir sofra istiyor. Ama açlık tavana vurunca, peynir-ekmek bile olur diye yiyor ve karnını doyuruyorsun. Burada fazla kuşkulanacak bir şey yok. Ama istediğin dünyayı yakalamak zor. Bu yolda yürümeye devam.

Hamile kalmış mıdır?

19 yaşındayım. 3 ay önce kız arkadaşımla seviştik. Kız arkadaşım bakire. Sevişirken ben boşaldım. Menim onun vajinasına değdi. Sevgilim hamile kalır mı?

CEVAP

Değerli okurum, hamile kaldığını sanmıyorum. Ama siz dikkatli olun.

Mutsuz mu olacağım?

23 yaşında kızım. Sözlüm de 28 yaşında. Onu çok seviyorum ama beni tatmin etmeden boşalıyor. Bu doğru mu? Ben hep mutsuz mu olacağım?

CEVAP

Sevgili okurum, evlendikten sonra her şey düzelecek. O öğrenecek. Erken boşalması tedavi edilecek. Zaman lehinize işleyecek. Haydi bakalım, üzülüp tedirgin olma. Kendini karanlık düşüncelere salma.

Cinsel organ nasıl büyür?

22 yaşındayım. Penisim 13 santim. Bunu büyütmenin bir yolu var mı?

CEVAP

Değerli okurum, zaten büyümüş büyüyeceği kadar. Daha ne istiyorsun?

Vazgeçemiyorum

25 yaşındayım, bekarım. Mastürbasyon yapmaktan vazgeçemiyorum. Kaç kez denedimse olmadı. Evlendikten sonra da bu sorun devam eder mi?

CEVAP

Değerli okurum, evlendikten sonra devam edebilir. Mastürbasyondan vazgeçebilmen için yaşın gereği artık ilişkiye başlaman gerekir. Saplanmış kalmışsın. Bir tür tutkuya dönüşmüş. Vazgeçmeyi öğreneceksin.

GÜNÜN SÖZÜ

Vicdan haykırsa da kulak sağırsa ne yapsın? H.D.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder