Gündem Şişli'de çöp kamyonu dehşeti

Şişli'de çöp kamyonu dehşeti

Paylaş
Şişli'de çöp kamyonu dehşeti

Şişli Piyalepaşa Bulvarı'nda sürücünün kontrolünü kaybettiği İstanbul Büyükşehir Belediyesi'ne ait çöp kamyonu, 3 araca çarptıktan sonra orta refüje çıkarak durdu. Kazada otomobilde sıkışan 1 kadın, itfaiye ekipleri tarafından kurtarılarak ambulansla hastaneye kaldırıldı

İstanbul'da Çağlayan’dan Kasımpaşa istikametine giden çöp kamyonunun şoförü Hasan Karakazan, henüz bilinmeyen bir nedenle direksiyon hakimiyetini kaybetti. Kontrolden çıkan kamyon, hastane önünde park halinde bekleyen üç otomobile çarptı. Çarpma sonrası kamyon 50 metre daha ilerledikten sonra refüjü aşıp aydınlatma direğini altına aldı, sonra da devrilerek yan yattı. Kazadan yara almadan kurtulan kamyon şoförü Hasan Karakazan, yan yatan araçtan kendisi çıktı. Kamyonun çarptığı otomobilin sahibi Hüseyin Mutlu’nun kızı Suna Biçer ise araçta sıkıştı. Çevredeki vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine itfaiye, sağlık ve polis ekibi sevk edildi.

ACI İÇERİSİNDE KIVRANIRKEN BABASI ELİNİ TUTTU

Sağlık ve polis ekiplerinin de gelmesiyle birlikte sıkışan kadın kurtarılarak sedyeye konuldu. Hüngür hüngür ağlayarak acıdan kıvranan kadını, babası elini tutarak sakinleştirdi.

REFÜJ OLMASA EZİP GEÇECEKTİ

Kazayı gören bir sürücü, "Piyalepaşa’dan yukarıya doğru geliyordum. Birden bir ses duydum, kamyon yalpalayarak tam üstüme doğru geliyordu. Kendimi hemen sağa attım. Kamyon karşıya geçmeden durdu. Hemen şoföre müdahale etmek için koştuk. Üst tarafından çıkarttık. Sonradan fark ettik ki, araç başka otomobillere de çarpmış. Can kaybı yok, ağır yaralı yok ama 1 yaralı var, 3 araca çarptı. Refüj olmasa direkt üstüme geliyordu" dedi.