Gündem Şişli Etfal hastanesinde dehşet anları

Şişli Etfal hastanesinde dehşet anları

Paylaş
Şişli Etfal hastanesinde dehşet anları

Şişli Hamidiye Etfal Eğitim ve Araştırma Hastanesinde tedavi gördüğü öğrenilen bir adam, hastanenin yedinci katından atladı. Herkesin gözü önünde aşağıya atlayan adam nedeniyle hastalar büyük panik yaşarken, o anlar saniye saniye görüntülendi. Güvenlik görevlileri ise görevini yapan basın mensuplarına saldırdı. Hastanenin yedinci katından atlayarak intihar eden kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi

Şişli Hamidiye Etfal Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde intihar girişimi yaşandı. Hastanenin göz polikliniği binasının 6. kattan atladı. Metrelerce yükseklikten acil servis bölümünün çatı kısmına düşen kişi olay yerinde hayatını kaybetti.

DHA'nın haberine göre, olay Şişli Hamidiye Etfal Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nin göz polikliniği binasında saat 12.00 sıralarında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre göz poliklinik binasının 6'ıncı katında bir kişi kendini camdan sarkıttı.

HERKESİN GÖZÜ ÖNÜNDE METRELERCE YÜKSEKLİKTEN KENDİNİ AŞAĞIYA BIRAKTI

Camdaki kişiyi gören çevredeki vatandaşlar durumu polise ve itfaiye ekiplerine haber verdi. Bir süre sonra camdaki kişi kendini metrelerce yükseklikten aşağıya bıraktı. Acil servis binasının çatısındaki beton zemine düşen kişiye ilk müdahale olay yerinde yapıldı. Ağır yaralanan kişi yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti.

VATANDAŞLAR, GÖRÜNTÜ ALINMASINI ENGELLEMEYE ÇALIŞAN HASTANENİN GÜVENLİK GÖREVLİLERİNE TEPKİ GÖSTERDİ


Hastanenin güvenlik görevlileri ise olay yerine gelen basın mensuplarının görüntü almasını engellemeye çalıştı. Bunun üzerine hastanedeki vatandaşlar ise güvenlik görevlilerine tepki gösterdi.

"KELİME-İ ŞEHADET GETİREREK ATLADI"


Olayın görgü tanığı Kıymet Demir, "Camdaki kişinin istekleri vardı hastaneden. 'Eğer isteklerim yerine getirilmezse atlarım' diyordu. 20 dakika boyunca buradaki insanlar atlamaz diye seyrettiler. Daha sonra camdaki kişi şehadet getirerek kendini aşağıya bıraktı"dedi.

"KİMSE UMURSAMADI" İDDİASI

Başka bir görgü tanığı Mustafa Aktaş ise "25-30 yaşlarında bir kişi cama çıkmıştı. "Yardım edin" "İtfaiye merdiveni getirin" diye bağırıyordu. Kimse bakmıyordu. Güvenlikçilerin hiçbiri umursamıyordu. Hastanedeki kişiler ise camlardan bakıyordu. Daha sonra besmele çekip Kelime-i Şehadet getirerek kendini aşağıya bıraktı" iddiasında bulundu.