Türkiye (Son Dakika) Şişli'de dehşet! Evinde kaldığı adamı gasp edip öldürdü

Şişli'de dehşet! Evinde kaldığı adamı gasp edip öldürdü

Paylaş
Şişli'de dehşet! Evinde kaldığı adamı gasp edip öldürdü

İstanbul Şişli'deki evinde ölü bulunan Amerikalı Looren İrville Senseman'ın (80) geçici olarak yanına aldığı Suriyeli genç Baha Haj H. ile arkadaşı tarafından bıçakla öldürülerek gasp edildiği ortaya çıktı

Amerika’da ve Suudi Arabistan’ta 15 yıl ilaç fabrikasında çalıştıktan sonra emekli olan 80 yaşındaki Amerika Birleşik Devletleri (ABD) vatandaşı Looren İrville Senseman, 15 yıl önce Türkiye’ye geldi. Emekliliğini Türkiye’de yaşayan adam, İstanbul Taksim Meydanı’nda bir süre önce Suriye uyruklu (21) ile tanıştı. Baha Haj H. ile bir süre konuşan Looren İrville Senseman, kalacak yeri olmadığı ve aç olduğunu söyleyince onu evine aldı.

Haberin Devamı

Öldürülen Looren İrville Senseman

BIÇAKLAYIP GASP ETTİ

Evde birlikte yaşamaya başlayan ikiliden Baha Haj H., adamın evinde antikaların ve değerli eşyaların olduğunu fark ederek hırsızlık yapmak için arkadaşı Marey El E.'yi (19) aradı. Plan yapan 2 arkadaştan adamın yanında kalan Baha Haj H., olay günü sigara alma bahanesiyle Looren İrville Senseman ile dışarıya çıktı. Bir süre sonra eve dönen Baha Haj H., kapıyı anahtarla açtığı esnada Baha Haj H., Looren İrville Senseman’ın ağzını eliyle kapatıp karnından 3 kez bıçakladı. Ardından arkadaşı Marey El E. ile içeriye giren Baha Haj H. adama ait dizüstü bilgisayar, antika eşyalar, eşya dolu valiz, cep telefonu, evin anahtarı ve İETT kartını alarak evden çıktı.

CEP TELEFONUNU SATINCA YAKALANDILAR

Olaydan 10 gün sonra evden kötü kokuların gelmesi üzerine vatandaşlar, durumu polise bildirdi. İhbar üzerine olay yerine gelen polis , içeriye girdiğinde adamın banyoda cansız bedeniyle karşılaştı. Yaşlı adamın bıçaklandığının görülmesi üzerine inceleme başlatan polis, çevredeki güvenlik kamera görüntülerini incelemeye aldı.

Haberin Devamı

Yapılan inceleme sonucunda Baha Haj H. ile arkadaşının bir taksiye bindiğini gören polis, plakayı tespit etti. Baha Haj H. ile arkadaşının Aksaray’da bir yeraltı çarşısına gittiğini tespit eden ekipler, adamın çalınan cep telefonunun çarşıdaki M.M.’ye satıldığını belirlerdi. Bunun üzerine M.M.’yi gözaltına alan ekipler, şahsın ifadesinden ve çarşıdaki görüntülerden yola çıkarak önce geçen cuma günü fırında çalışan Baha Haj H.’yi ertesi gün de Marey El E. E.’yi yakalayarak gözaltına aldı. Çalınan eşyalara ise polis tarafından el konuldu.

İHA