Gündem Şişli'de minibüs dehşeti: 15 yaralı

Şişli'de minibüs dehşeti: 15 yaralı

Paylaş
Şişli'de minibüs dehşeti: 15 yaralı

Şişli'de, çok hızlı gittiği ileri sürülen yolcu minibüsü ile otomobilin karıştığı kazada 15 kişi yaralandı

Edinilen bilgiye göre kaza saat 00.00 sıralarında, Şişli Okmeydanı E-5 Yanyol da meydana geldi. İddiaya göre, Okmeydanı Darülaceze önünde, E.T'nin kullandığı Şişli-Alibeyköy arasında çalışan minibüs, 34 BMS 62 plakalı otomobil tarafından sıkıştırıldı.

Haberin Devamı

YARALILAR YARDIM BEKLEDİ

Direksiyon hakimiyetini kaybeden E.T, karşı yöne geçerek önce ağaca ardından elektrik direğine çarparak devrildi. Minibüste ve otomobilde bulunan 15 kişi yaralandı. Olay yerine itfaiye ve çok sayıda sağlık ekibi sevk edildi. Ancak sağlık ekipleri yetersiz kaldı. Bazı vatandaşlara sağlık ekipleri müdahale ederken bazı vatandaşlarda beklemek zorunda kaldı. Bunun üzerine olay yerine takviye sağlık ekipleri çağırıldı. Ancak ambulanslar sıkışan trafik nedeniyle olay yerine güçlükle gelebildi.

ANNESİ ÖPEREK SAKİNLEŞTİRMEYE ÇALIŞTI

Kazada yaralanan bir genç kız ise gözyaşlarına boğuldu. Genç kız ambulansa önünde sağlık görevlisi beklerken annesi de kızını sakinleştirmeye çalıştı. Kızının gözyaşlarına boğulduğunu gören anne öperek kızını sakinleştiremeye çalıştı. Kazadan yara almadan kurtulan iki küçük çocuk ise ellerinden tutan babasının yanında olan biteni şaşkınlıkla izlediler.

Haberin Devamı

ŞOFÖRE SALDIRDILAR

Minibüste bulunan yolcular ise şoföre tepki gösterdiler. Kazanın nasıl meydana geldiğini gazetecilere anlatan sürücü E.T, daha sonra vatandaşların saldırısına uğradı. Minibüs şoförünü araya giren polis ekipleri kurtardı.

İçinde bulundukları minibüsün çok süratli olduğunu ve otomobile çarptıktan sonra takla attıklarını söyleyen yolcuların hepsi Okmeydanı ve Şişli Eğitim ve Araştırma Hastanelerinde tedavi altına alındı. Yaralıların hayati tehlikelerinin bulunmadığı belirtildi.

Kubilay AYDIN - İSTANBUL DHA

startFlvPlayer_Posta("divFlvPlayer2626","2626","201008","2626-2.jpg");