Spor Sivas'a bir darbe de Belediye'den

Sivas'a bir darbe de Belediye'den

Paylaş
Sivas'a bir darbe de Belediye'den

Spor Toto Süper Lig'de İstanbul Büyükşehir Belediyespor, evsahibi Sivasspor'u 4-0 mağlup etti

İlk yarısı 4-0 İstanbul ekibinin üstünlüğü ile sona eren maçın ikinci yarısı, orta alan mücadelesi şeklinde geçti. Sivasspor pozisyon üretmekte zorlanırken, İstanbul ekibi özellikle maçın son anlarında çok sayıda net fırsat yakaladı.

Sivassporlu taraftarlar, İstanbul ekibinin geliştirdiği güzel ataklara alkışlar ve "oley" tezahüratlarıyla karşılık verdi. Taraftarlar, sergilenen kötü futbol nedeniyle yönetime ve futbolculara tepki gösterdi.

Haberin Devamı

Maçtan 4-0 galip ayrılan İstanbul ekibi, bu galibiyetle puanını 19’a çıkardı. Rakibine farklı yenilen Sivasspor ise 7 puanda kaldı.

Ligde bu sezon tek galibiyetini ilk hafta Galatasaray karşısında 2-1’lik skorla alan ve bu maçın ardından ligde galibiyet sevinci yaşayamayan Sivasspor, bu maçta da sahadan yenik ayrılarak galibiyet hasretini noktalamayamadı. Sivasspor’un ligdeki galibiyet hasreti 10 maça çıktı.

Rıza Çalımbay yönetiminde ligdeki ilk sınavını geçen hafta Beşiktaş karşısında veren ve siyah-beyazlı ekibe 2-1 yenilen Sivasspor, bu karşılaşmadan da 4-0 mağlup ayrılarak Çalımbay yönetiminde ligde 2. yenilgisini aldı.

İŞTE MAÇIN KARNESİ

STAT: 4 Eylül

HAKEMLER: Mustafa Kamil Abitoğlu, Adil Sinem, Muharrem Yılmaz

SİVASSPOR: Akın (4)- Abdurrahman (4), Sedat (3), Ivanovs (3), Ziya (6)- Mbanangoye (4) (Dk.46 Erman 4), Kadir (3)(Dk.18 Sedat Yeşilkaya 3), Keita (4), Kamanan (3) (Dk.65 Pedriel 4)- Ceyhun (4), Mehmet Yıldız (3)

İSTANBUL BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESPOR: Oğuzhan (7)- Cihan (7), Serhat (8), Metin (7), Ekrem (7)- Holmen (7), İbrahim Akın (9), Gökhan (7) (Dk.72 Zeki 6), Mahmut (7)(Dk.80 Efe)- Tevfik (6), Tum (8)(Dk.64 Ali Güzeldal 6)

Haberin Devamı

GOLLER: Dk.3 Holmen, Dk.10 Tum, Dk.14-36 İbrahim Akın (Büyükşehir Belediyespor)

SARI KARTLAR: Sedat Yeşilkaya, Keita, Ceyhun (Sivasspor)- Ali Güzedal (Büyükşehir Belediyespor)