Spor Sivas'ın 'Belediye' sınavı

Sivas'ın 'Belediye' sınavı

Paylaş
Sivas'ın 'Belediye' sınavı

Sivasspor ile İstanbul Büyükşehir Belediyespor ligde yarın yapacakları maçla birlikte 6. kez karşı karşıya gelecek

Geride kalan 5 maçta Sivasspor’un galibiyetlerde 3-2 üstünlüğü bulunuyor. Sivasspor galibiyetlerinin 1’ini iç sahada, 2’sini deplasmanda elde ederken, İstanbul ekibi iç sahada ve dış sahada 1’er galibiyete imza attı.

Geride kalan 5 maçta rakibinin filelerine 8 gol atan Sivasspor, kalesinde 4 gol gördü. Rakibini 2007-2008 sezonunda Sivas’ta 2-1, İstanbul’da 2-0 yenen Sivasspor, geçen sezonun ilk yarısında deplasmanda 3-0 kazanmayı başardı.

2008-2009 SEZONUNDA ŞAMPİYONLUKTAN ETTİ

İstanbul Büyükşehir Belediyespor ise geçen sezonun ikinci yarısında Sivas’ta 2-1, bu sezonun ilk yarısında ise İstanbul’da 1-0 galip geldi.

Geçen sezon şampiyonluk mücadelesi veren Sivasspor, İstanbul Büyükşehir Belediyespor’a 2-1 yenilerek hem ligin bitimine 3 hafta kala liderlik koltuğunu Beşiktaş’a kaptırarak şampiyonluk yarışında büyük bir darbe almış hem de ligde iç sahadaki 15 maçlık (370 gün) yenilmezlik serisini noktalamıştı.

MAÇIN HAKEMİ KUDUSİ MÜFTÜOĞLU

Sivas 4 Eylül Stadı’nda yarın saat 14.00’te yapılacak karşılaşmayı Kuddusi Müftüoğlu yönetirken, yardımcılıklarını Serdar Akçer ve Uygar Bebek yapacak. Bülent Çenet de dördüncü hakem olarak görev alacak.

Ligin 24. haftasına Sivasspor 24 puanla 14. sırada, İstanbul Büyükşehir Belediyespor da 1 maç eksiğiyle ve 34 puanla 8. sırada giriyor.

Maçın biletlerinin satışı, Atatürk Kongre ve Etnografya Müzesi yanındaki Sivasspor Gişesi’nde devam ediyor. Gişede, VİP tribünü biletleri 15, maraton tribünü biletleri 10, kale arkası tribünü biletleri ise 5 TL’den satılıyor.

2

Haberin Devamı