Spor Sivas'ın Bolivyalısı göz dolduruyor

Sivas'ın Bolivyalısı göz dolduruyor

Paylaş
Sivas'ın Bolivyalısı göz dolduruyor

Sivasspor'un Kardemir Karabükspor'u 5-1 yendiği maçta 3 gol atarak gözdolduran Bolivyalı golcü Ricardo Pedriel Suarez, performansıyla alkış aldı

Giresunspor’dan sezon başında Sivasspor’a transfer olan 23 yaşındaki golcü oyuncu Suarez, Sivasspor forması altında 1’i Ziraat Türkiye Kupası’nda, 7’si ise ligde olmak üzere 8 resmi maça çıktı.

Bu maçların 2’sinde ilk onbirde forma şansı bulan Suarez, sonradan oyuna girdiği Beşiktaş maçı ile ilk onbirde sahaya çıktığı Kardemir Karabükspor karşılaşmalarında sergilediği futbolla beğeni topladı.

Sivasspor’un Beşiktaş’a deplasmanda 2-1 yenildiği maçta takımının tek golünü atan Suarez, Kardemir Karabükspor maçında ise adeta yıldızlaştı.

Kardemir Karabükspor filelerini 3 kez havalandıran Suarez, takımının 5-1’lik galibiyetinde önemli rol oynadı. Suarez kulübün resmi internet sitesine yaptığı açıklamada da, "Ben açıkçası bir fırsat bekliyordum. Bu imkanı buldum ve değerlendirdim.

Bu şansı değerlendireceğimi biliyordum. Burada uzun zamandır iyi antrenmanlar yapıyoruz, iyi çalışıyoruz. Ben de ekstra çalışıyorum. Gerçekten iyi çalıştığıma inanıyordum ve bulacağım ilk fırsatta iyi şeyler yapabileceğime inanıyordum ki çok şükür öyle de oldu" ifadelerini kullandı.

Haberin Devamı