Spor Sivasspor 3 puana hasret

Sivasspor 3 puana hasret

Paylaş
Sivasspor 3 puana hasret

Ligde 3 maçlık başarılı periyotun ardından düşüşe geçen Sivasspor, son 2 maçında sahadan yenik ayrılarak taraftarını üzdü

Ligde düşme potasındaki rakipleri Denizlispor, Diyarbakırspor ve Manisaspor ile arka arkaya yaptığı 3 maçta başarılı sonuçlar alarak çıkışa geçen Sivasspor, bu performansını son 2 haftada Bursaspor ve İstanbul Büyükşehir Belediyespor ile yaptığı maçlarda sergileyemedi.

Önceki 3 haftada iç sahada Denizlispor’u 2-0 ve Manisaspor’u 1-0 yenip, deplasmanda Diyarbakırspor ile 1-1 berabere kalarak topladığı 7 puanla düşme hattının üzerine çıkan Sivasspor, Bursaspor karşısında Sakarya’da aldığı 3-0’lık yenilginin ardından önceki gün iç sahada İstanbul Büyükşehir Belediyespor’a da 1-0 mağlup olarak düşüşe geçti.

Düşme hattındaki rakipleri Ankaragücü ve Manisaspor’un 4’er puan kazandığı son 2 haftayı puansız kapatan Sivasspor, böylelikle, puan sıralamasında rakiplerinin gerisinde kaldı.

HAFTAYA BÜYÜK RANDEVU

Bu sezon ligde iç sahadaki 7., toplamda ise 14. yenilgisini alan Sivasspor, aldığı başarısız sonuçlarla taraftarını üzdü. Ligde düşme korkusu yaşayan ekiplerden biri olan kırmızı-beyazlılar, 25. haftada deplasmanda Antalyaspor ile karşılaşacak.

Haberin Devamı