Spor Sivasspor bir türlü toparlanamıyor

Sivasspor bir türlü toparlanamıyor

Paylaş
Sivasspor bir türlü  toparlanamıyor

Sivasspor, bu sezon geride kalan 23 haftada 1-0 geriye düştüğü maçları bir türlü lehine çeviremedi

Ligde bu sezon hem ofansif, hem de defansif anlamda istediği futbolu sergileyemeyen Sivasspor, özellikle ilk golü yiyen taraf olduğu karşılaşmalarda skoru lehine çevirmeyi başaramadı.

Ligde 23. hafta sonunda 7 galibiyet (1’i hükmen), 3 beraberlik, 13 mağlubiyetle topladığı 24 puanla 14. sırada yer alan kırmızı-beyazlı ekip, bu karşılaşmaların 15’inde ilk golü kalesinde gören taraf oldu.

Bu 15 maçın 13’ünden yenik ayrılan Sivasspor, sadece iki karşılaşmada skora dengeyi getirerek birer puanla ayrıldı. İlk golü bulduğu 7 maçın 6’sından galip ayrılan Sivasspor, sadece öne geçtiği Denizlispor karşısında rakibin golüne engel olamayınca 1 puanla yetindi.

Sivasspor, bu sezon ligde Fenerbahçe’ye 5-1 ve 3-0, Bursaspor’a 3-0 ve 3-1, Trabzonspor’a 3-1 ve 2-1, Manisaspor’a 3-1, Kayserispor’a 4-2, Galatasaray, Gençlerbirliği ve Diyarbakırspor’a 2-0, Beşiktaş ve İstanbul Büyükşehir Belediyespor’a 1-0 mağlup oldu.

İç sahada Gaziantepspor’u 3-0, Antalyaspor ve Denizlispor’u 2-0, Manisaspor’u 1-0 ve Eskişehirspor’u 2-1, deplasmanda da Ankaragücü’nü 3-2 yenmeyi başaran Sivasspor, bu 6 maçta da ilk golü bulan taraf olduğu için galibiyete ulaşmakta pek zorlanmadı.

Kırmızı beyazlılar, deplasmanda Kasımpaşa ile 2-2, Diyarbakırspor ve Denizlispor ile 1-1 berabare kaldı.

Haberin Devamı

AA