Spor Sivasspor evinde kral

Sivasspor evinde kral

Paylaş
Sivasspor evinde kral

Spor Toto Süper Lig'de 5 Mart Pazartesi günü sahasında Galatasaray'ı konuk edecek olan Sivasspor'un bileği, evinde 166 gündür bükülmüyor

Ligde play-off’a kalmayı hedefleyen ve 29’uncu haftaya 43 puanla 6’ncı sırada giren Sivasspor ile 63 puanla ligin zirvesinde bulunan Galatasaray arasında Sivas 4 Eylül Stadı’nda yapılacak karşılaşma saat 20.00’de başlayacak.

13 MAÇTIR YENİLMİYOR

Bu sezon ligde iç sahada yaptığı 14 maçta 7 galibiyet, 6 beraberlik elde eden Sivasspor, evinde sadece Eskişehirspor’a yenildi. Ligin 2’nci haftasında 18 Eylül 2011’de Sivas’ta Eskişehirspor’a 4-0 mağlup olan Sivasspor, bu yenilginin ardından bugüne kadar geçen 166 günlük sürede ligde sahasında çıktığı 13 maçta mağlubiyet yüzü görmedi.

Fenerbahçe, Beşiktaş, Trabzonspor, Bursaspor gibi ligde daha önceki sezonlarda şampiyonluk yaşayan takımlardan Sivas’ta puan ve puanlar alan "Yiğidolar", "4 Büyük" takımdan 3’üne karşı iç sahada yaptığı maçlarda 1 galibiyet, 2 beraberlik elde ederek 5 puan topladı.

Fenerbahçe’yi yenip, Trabzonspor ve Beşiktaş ile berabere kalan Sivasspor, "4 Büyüklere" karşı bu sezon evindeki son sınavını Galatasaray’a karşı verecek.

GOL SIKINTISI ÇEKMİYOR

Bu sezon Sivas’ta Bursaspor’u 3-0, Mersin İdmanyurdu’nu 1-0, Fenerbahçe’yi 2-0, Samsunspor’u 3-2, Kardemir Karabükspor’u 3-0, Ankaragücü’nü 3-0 ve Medical Park Antalyaspor’u 2-1 mağlup etmeyi başaran Sivasspor, evinde Gaziantepspor (0-0), Gençlerbirliği (1-1), Trabzonspor (2-2), Manisaspor (2-2), Kayserispor (1-1) ve Beşiktaş (1-1) ile berabere kaldı.

Sivassporlu taraftarlar, iç sahadaki 14 maçtan sadece kırmızı-beyazlı ekibin 4-0 mağlubiyetiyle sonuçlanan Eskişehirspor karşılaşmasından boynu bükük ayrıldılar.

İç sahadaki 14 maçta rakip fileleri 24 kez havalandıran kırmızı-beyazlılar, kalesinde ise 14 gol gördü. Evindeki son 13 maçında yenilgi yüzü görmeyen "Yiğidolar", Galatasaray engelini de kayıpsız geçerek iç sahadaki yenilmezlik serisini sürdürmek istiyor.

Haberin Devamı