Spor Sivasspor gol olup yağdı!

Sivasspor gol olup yağdı!

Paylaş
Sivasspor gol olup yağdı!

Spor Toto Süper Lig 10. hafta mücadelesinde deplasmanda Gaziantepspor'u 4-0'lık skorla farklı şekilde mağlup eden Sivasspor, ligde 3. sıraya yükseldi

Spor Toto Süper Lig 10. hafta karşılaşmasında Gaziantepspor'a konuk olan Sivasspor, mücadeleyi 4-0 kazanarak yükselişini sürdürdü.

Ligde 5. haftada oynadığı Kasımpaşa karşılaşmasından sonra yenilgi yüzü görmeyen Sivasspor, galibiyetlerine bir yenisini daha ekledi.

Zorlu Gaziantepspor maçında 34. dakikada Aatif Chahechouhe'nun penaltı golyüle 1-0 öne geçen Sivasspor ilk yarıyı önde tamamlayan taraf oldu.

İkinci yarıda Utaka'nın yerine oyuna dahil olan Hakan Arslan, 55. ve 65. dakikalarda attığı gollerle durumu 3-0'a getirdi. Maçta gol perdesini açan Aatif 78. dakikada bir kez daha sahneye çıktı ve skoru 4-0 yapan golü attı.

Kalan dakikalarda başka gol olmayınca mücadele bu skorla sona erdi. Sivasspor puanını 19 yaparken averajla Galatasaray'ın üzerine çıktı ve 3. sıraya yerleşti.

8 puanda kalan Gaziantepspor gelecek hafta deplasmanda Kasımpaşa'ya konuk olurken Sivasspor sahasında Bursaspor ile karşı karşıya gelecek.

Haberin Devamı