Spor Sivasspor-Kasımpaşa maçı biletleri satışta

Sivasspor-Kasımpaşa maçı biletleri satışta

Paylaş
Sivasspor-Kasımpaşa maçı biletleri satışta

Turkcell Süper Lig'de hafta sonu oynanacak Sivasspor-Kasımpaşa maçının biletleri satışa çıktı

Ligin 32. haftasında Sivasspor ile Kasımpaşa arasında Sivas 4 Eylül Stadı’nda 2 Mayıs Pazar günü saat 20.00’da oynanacak maçın biletleri, bugün sabah saatlerinden itibaren Atatürk Kongre ve Etnografya Müzesi yanındaki Sivasspor Gişesi’nde satışa sunuldu.

Ligde düşme hattından uzaklaşma mücadelesi veren Sivasspor’un yönetimi, kümede kalma yolunda çok önemli olan Kasımpaşa maçında tribünlerin dolmasını sağlamak ve taraftar desteğini almak amacıyla kale arkası tribünü bilet fiyatlarında indirim yaptı.

KALE ARKASI BİLETLERİ 2 LİRA


Taraftara jest yapan yönetim, bu sezon büyük maçlar dışındaki karşılaşmalarda 5 liradan satılan kale arkası tribünü biletlerinde 3 lira indirim yaparak 2 liradan satılmasını kararlaştırdı. Yönetim, maraton ve VIP tribünü biletlerinin fiyatlarını ise "4 Büyükler" haricindeki takımlarla yapılan maçlardaki rakamla aynı tuttu. Buna göre maraton ve VIP tribünü biletleri 10-15 liradan satılıyor.

Taraftarların özellikle ucuz olan kale arkası tribünü biletlerine rağbet gösterdiği, kimi taraftarların çocukları ve akrabalarını da maça getirmek için ucuz olan biletlerden 10-15 tane birden satın aldığı gözlendi. 2 liralık biletlerden öğrencilerin de satın aldığı görüldü.

Sivassporlu taraftarların, takımlarının ligde kalması açısından büyük önem taşıyan Kasımpaşa maçına ilgi göstermesi bekleniyor.

Ligde son 3 haftaya 16. sıradaki Diyarbakırspor’un 4 puan önünde 31 puanla 15. sırada giren Sivasspor, Kasımpaşa maçından galibiyetle ayrılarak rahat bir nefes almak istiyor.

Ligde kalma mücadelesi veren Sivasspor’un Kasımpaşa ile Diyarbakırspor’un ise Beşiktaş ile yapacağı maçlar aynı saatte başlayacak.

AA

Haberin Devamı