Spor Sivasspor'da Trabzon hazırlığı

Sivasspor'da Trabzon hazırlığı

Paylaş
Sivasspor'da Trabzon hazırlığı

Sivasspor, ligde Trabzonspor ile hafta sonu deplasmanda oynayacağı maçın hazırlıklarını yaptığı idmanla sürdürdü

Teknik direktör Muhsin Ertuğral yönetiminde kulüp tesislerinde gerçekleştirilen idmanda, futbolcular ısınma hareketlerinin ardından çabukluk-çevikliğe yönelik istasyon çalışması yaptı.

Bu çalışmanın ardından futbolcular bir süre sahada koştu. İdman, 7’ye 2 top kapma çalışmasıyla devam etti. Sakatlıkları bulunan Sedat Bayrak ve İbrahim Şahin’in katılmadığı antrenmanda, kaleciler takımdan ayrı olarak kaleci antrenörü Marcus Guap yönetiminde çalıştı.

HAYRETTİN A2 İLE ANTRENMANDA

Bu arada, Ziraat Türkiye Kupası’nda Giresunspor ile yapılan maçın devre arasındaki davranışları dolayısıyla süresiz kadro dışı bırakılan Hayrettin Yerlikaya, A2 takımıyla birlikte idmanlara çıkmaya devam ediyor.

A takımın antrenman yaptığı sahanın karşısındaki sahada A2 takımı ile birlikte antrenman yapan tecrübeli oyuncu Hayrettin, yönetim ve teknik heyetin kendisi ile ilgili alacağı kararı bekliyor.

Teknik direktör Muhsin Ertuğral dünkü açıklamasında, özür dilemesi halinde Hayrettin’in affedilebileceğinin sinyalini verirken, oyuncunun durumu şu anda belirsizliğini koruyor.

Haberin Devamı