Spor Sivasspor'da yüzler gülüyor

Sivasspor'da yüzler gülüyor

Paylaş
Sivasspor'da yüzler gülüyor

Sivasspor, geçen yılların ardından kötü başladığı bu sezonun ikinci yarısına umutlu giriyor

Muhsin Ertuğral yönetimindeki kırmızı-beyazlılar, Antalya’daki hazırlık kampının ardından yılın ilk resmi maçında Ziraat Türkiye Kupası’nda deplasmanda Denizlispor ile dış sahada 0-0 berabere kaldı.

Kupada dün de sahasında Giresunspor’u, ilk yarısını 3-1 yenik kapadığı maçta ikinci yarıdaki etkili futboluyla 4-3 mağlup etmeyi başaran Sivasspor, bu galibiyetle gruptan çıkma yolunda önemli bir avantaj elde etti.

Kupada grubunda 7 puanla, aynı puana sahip Bursaspor ile birlikte ilk 2 sırada yer alan Sivasspor, kupadaki son maçında 27 Ocak’ta deplasmanda Bursaspor ile karşılaşacak. Kupadaki başarılı sonuçların ardından kırmızı-beyazlı ekip, aynı başarıyı lig maçlarına da yansıtarak küme düşme potasından uzaklaşmayı hedefliyor.

ELRİO BEĞENİ TOPLADI

Sivasspor’un yeni transferlerinden Elrio Joseph Van Heerden, kırmızı-beyazlı forma altındaki ilk maçı olan Giresunspor karşılaşmasında sergilediği futbolla göz doldurdu.

İngiltere’nin Blackburn Rovers takımından transfer edilen 26 yaşındaki Güney Afrikalı orta saha oyuncusu Elrio, top tekniği, oyun zekası, ara pasları ile beğeni topladı. 3-1 yenik olduğu anlarda takımına penaltı kazandırarak skora da katkı sağlayan Elrio, teknik heyet ve taraftarlardan alkış aldı.

Yunanistan Birinci Lig ekiplerinden Skoda Xanthi’den transfer edilen 27 yaşındaki Tunuslu orta saha oyuncusu Nabil Taider de oyunda kaldığı 45 dakikalık bölümde sergilediği futbolla ilerleyen dönemler için umut verdi.

Haberin Devamı