Spor Sivasspor'un kaptanı Koçak'a kart molası

Sivasspor'un kaptanı Koçak'a kart molası

Paylaş
Sivasspor'un kaptanı Koçak'a kart molası

Medicana Sivasspor'un bu sezon Spor Toto Süper Lig'de yaptığı 22 maçın tamamında forma giyen kaptan Adem Koçak, kart cezası nedeniyle Beşiktaş karşılaşmasında takımını yalnız bırakacak olmanın üzüntüsünü yaşıyor.

Ligin 22. haftasında Gençlerbirliği maçında gördüğü sarı kart nedeniyle cezalı duruma düşen ve 8 Mart Pazar günü Beşiktaş ile iç sahada oynayacakları maçta forma giyemeyecek olan Koçak, AA muhabirine yaptığı açıklamada, forma şansı bulduğu maçlarda takımın başarısı için sahada en iyi şekilde mücadele etmeye çalıştığını söyledi.

"Beşiktaş maçında arkadaşlarımı yalnız bırakacağım için üzgünüm" diyen Koçak, "İyi bir kadromuz var. Yerime oynayacak arkadaşlarımın en iyi şekilde mücadele edeceğine inanıyorum. Sahamızda ve seyircimiz önünde Beşiktaş’ı yenmek istiyoruz" ifadelerini kullandı.

Lige iyi başlayamadıklarını anımsatan Koçak, Sergen Yalçın’ın teknik direktörlük görevine getirilmesinin ardından iyi bir grafik çizdiklerini söyledi.

Orta saha oyuncusu Koçak, ligde hafta sonu konuk edecekleri Beşiktaş’ı yenerek puan cetvelinde üst sıralara yükselmeyi hedeflediklerini belirtti.

Adem Koçak’ın Sivasspor karnesi

Sivasspor’a 2012-2013 sezonunda transfer olan Adem Koçak, önceki teknik adamlar Rıza Çalımbay ve Roberto Carlos’un olduğu gibi teknik direktör Sergen Yalçın’ın da kadroda vazgeçemediği isimler arasında yer aldı.

Kırmızı-beyazlı ekipteki ilk sezonunda 26 maçta bin 594 dakika sahada kalan Koçak, 2013-2014 sezonunda ise 28 maçta 2 bin 500 dakika görev aldı.

Bu sezon ise geride kalan 22 lig maçının tamamında ilk 11’de sahaya çıkan ve bu karşılaşmaların 18’inde 90 dakika boyunca oyunda kalan Koçak, bin 926 dakika süre alarak Yiğidoların "istikrar abidesi" oldu.

AA

Haberin Devamı