Spor Sivasspor'un zorlu sınavı

Sivasspor'un zorlu sınavı

Paylaş
Sivasspor'un zorlu sınavı

Denizlispor'u yenerek moral bulan Sivasspor, bu hafta düşme potasındaki rakiplerinden Diyarbakırspor'a karşı dış sahada kritik bir sınav verecek

Sahasında Denizlispor’u 2-0 mağlup ederek rahat bir nefes alan Sivasspor, 13 Şubat Cumartesi günü dış sahada Diyarbakırspor ile zorlu bir maça çıkacak.

Düşme potasından uzaklaşmayı hedefleyen kırmızı-beyazlı ekip, aynı puana sahip olduğu Diyarbakırspor’u yenerek ligde kalma yolunda önemli bir avantaj elde etmeyi planlıyor.

Sivasspor, ligin ilk yarısında Sivas’ta 2-0 mağlup olduğu rakibini yenerek rövanşı da alma peşinde. Diyarbakırspor maçı hazırlıklarını kulüp tesislerinde yaptığı antrenmanlarla sürdüren Sivasspor, Diyarbakır ekibi karşısına kırmızı kart cezalısı olan golcüsü Mehmet Yıldız, sarı kart cezalısı Erman Kılıç ve sakatlığı süren Sedat Bayrak’tan yoksun bir kadroyla çıkacak.

Sivasspor, Diyarbakırspor maçının ardından düşme potasındaki rakiplerinden Manisaspor’u iç sahada konuk edecek. Zorlu bir döneme giren kırmızı-beyazlı ekibin Diyarbakırspor ve Manisaspor maçlarından alacağı puanlar ligdeki konumunu şekillendirecek.

Haberin Devamı