Spor Sivasspor'un zorlu virajı

Sivasspor'un zorlu virajı

Paylaş
Sivasspor'un zorlu virajı

Ligde düşme potasından uzaklaşma mücadelesi veren Sivasspor'u birbirinden zorlu maçlar bekliyor

Ligin ikinci yarısına Trabzonspor’a deplasmanda 3-1 yenilerek kötü bir başlangıç yapan Sivasspor, ligde 1 ay içerisinde birbirinden zorlu 4 maça çıkacak.

Ziraat Türkiye Kupası (C) Grubu’nda Bursaspor ile yarın deplasmanda karşılaştıktan sonra rotasını lige çevirecek olan kırmızı-beyazlılar, önce ligin 19. haftasında 31 Ocak’ta sahasında lider Fenerbahçe’yi konuk edecek.

Fenerbahçe maçının ardından kendisi gibi ligde kalma mücadelesi veren takımlara karşı ter dökecek olan Sivasspor, 20. haftada Denizlispor ile iç sahada, 21. haftada Diyarbakırspor ile dış sahada ve 22. haftada Manisaspor ile evinde karşılaşacak.

Ligde düşme potasından uzaklaşmayı hedefleyen kırmızı-beyazlılar, Fenerbahçe, Denizlispor, Diyarbakırspor ve Manisaspor maçlarından istediği skorlarla ayrılarak son haftalara rahat girmek istiyor.

Ziraat Türkiye Kupası (C) Grubu’nda son maçlar öncesinde Bursaspor ile birlikte 7 puanla ilk 2 sırada yer alan Sivasspor, ligdeki bu zorlu periyodun yanı sıra kupada grubunda ilk 2 sırayı alması halinde çeyrek final mücadelesi verecek.

Kırmızı-beyazlılar, kupada çeyrek finale kalması halinde 3 Şubat ve 10 Şubat tarihlerinde 2 karşılaşma daha yapacak.

Haberin Devamı