Spor Sivas'ta 'Bakkal' çalışıyor

Sivas'ta 'Bakkal' çalışıyor

Paylaş
Sivas'ta 'Bakkal' çalışıyor

Sivasspor, Muhsin Ertuğral'ın istifasının ardından Mesut Bakkal yönetiminde ligde çıktığı 3 maçtan da beraberlikle ayrılarak 3 puan topladı

Ligde aldığı kötü sonuçların ardından Muhsin Ertuğral ile yollarını ayıran Sivasspor yeni teknik direktörü Mesut Bakkal ile 27. haftada deplasmanda Gaziantepspor ile 2-2, ardından 28. haftada evinde Galatasaray ile 1-1, dün de deplasmanda Kayserispor ile 2-2 berabere kaldı.

3 MAÇTA DA BERABERLİĞİ SON DAKİKADA GELDİ

Mesut Bakkal yönetimindeki Sivasspor, ligdeki 3 maçında da yenik duruma düşmesine karşın beraberliği son dakikalarda attığı gollerle kurtardı.

Bakkal yönetimindeki ilk maçta deplasmanda Gaziantepspor karşısında son dakikada Cihan Yılmaz’ın attığı golle sahadan 1 puanla ayrılan Sivasspor, Galatasaray maçında da Mehmet Yıldız’ın uzatma dakikalarında attığı golle beraberliği sağlamıştı.

Sivasspor, dün de Kayserispor karşısında Mehmet Yıldız’ın penaltıdan attığı golle skoru 2-2’ye getirdi.

7 MAÇTIR KAZANAMIYOR

En son galibiyetini ligin 22. haftasında Manisaspor’a karşı iç sahada 1-0’lık skorla alan kırmızı-beyazlı ekip, Kayserispor ile de berabere kalınca galibiyet hasreti 7 maça çıktı.

Manisaspor galibiyetinin ardından Bursaspor, Antalyaspor, İstanbul Büyükşehir Belediyespor ve Gençlerbirliği’ne yenilen Sivasspor, Gaziantepspor, Galatasaray ve Kayserispor ile de berabere kaldı. Bu arada Sivasspor’a 1 puanı getiren gole imza atan Mehmet Yıldız, bu sezon ligdeki 3. golünü kaydetti.

Sakatlığı nedeniyle uzun süre sahalardan uzak kalan Mehmet, bu sezon Kayserispor’un yanı sıra Fenerbahçe ve Galatasaray filelerini de havalandırmıştı.

2

Haberin Devamı