Türkiye (Son Dakika) Sivas'ta kurt dehşeti

Sivas'ta kurt dehşeti

Paylaş
Sivas'ta kurt dehşeti

Sivas'ta kurt 4 kişiye saldırdı. Pancar tarlasını suladığı sırada son saldırdığı Kemal Keleş, kurdu boğarak öldürdüğünü söyledi..

Sivas’ta merkeze bağlı Kalın ve Damlacık köylerinde kurt saldırısına uğrayan 4 kişi yaralandı. Alınan bilgiye göre, merkeze bağlı Damlacık köyünde pancar tarlasını sulayan Abdurrahman Kara (69), kurt saldırısına uğradı. Yine aynı bölgede Kızılırmak kenarında piknik yapan Ahmet (50) ve oğlu İsmet Topcu (29) ile Kalın köyünde pancar tarlasını sulayan Kemal Keleş’e (40) de kurt saldırdı. Saldırılarda yaralanan 4 kişi, ambulanslarla Cumhuriyet Üniversitesi Tıp Fakültesi Araştırma ve Uygulama Hastanesine kaldırıldı.

Haberin Devamı

KURT SALDIRISINI ANLATTI

Hafif yaralanan İsmet Topcu, tedavisinin ardından taburcu edildi. Abdurrahman Kara, AA muhabirine yaptığı açıklamada, tarlayı sulamaya gittiği sırada kurdun saldırısına uğradığını belirterek, "Ağacın dibinde oturduğum sırada arkamdan saldırdı. Pençelerini kafama ve burnumun üzerine vurdu, o sırada boğazına sarıldım. ’Kalp rahatsızlığım var, beni yorarsa kurtaramam’ diye düşündüm. Bıraktı, o sırada kaçtım ve traktöre bindim. Kapısını kapattım" dedi. Kurdun yeniden kendisine saldırmaya çalıştığını söyleyen Kara, levyeyle kafasına vurduktan sonra ailesine haber verdiğini ve olay yerine gelen ambulansla hastaneye kaldırıldığını ifade etti.

"KURT CEYLAN GİBİ ÜZERİME ATLADI"

Haberin Devamı

Ahmet Topcu da Damlacık köyü yakınlarında Kızılırmak kenarına ailesiyle pikniğe gittiğini, çay içtikleri sırada saldırıya uğradıklarını anlatarak, şunları kaydetti: "Ceylan gibi üzerime atladı. Önce koluma saldırdı, sonra parmağımı ağzına aldı. Serçe parmağımın ucunu kopardı. Hastanede diktiler. O sırada oğlum geldi, o da müdahale etti. Amcamın oğlu vardı o da müdahale etti. Ayaklarını bağladık. Ben böyle bir canavar görmedim. O sırada jandarmayla ambulansa haber verdik. İpi dişiyle kesip kopardı. Yine bize saldıracağı sırada semaverdeki sıcak suyu kafasından aşağı aktardım. Sonra ırmağın karşısına geçti."

KURDU BOĞARAK ÖLDÜRDÜ


Kurdu boğarak öldürdüğünü iddia eden Mehmet Keleş hastanede tedavi altına altında..

Kalın köyünde yaşayan Kemal Keleş de pancar tarlasını sularken saldırıya uğradığını aktararak, "Kurt üzerime atladı ve beraber ırmağa düştük. Irmağa düştükten sonra boğazını sıktım ve orada öldürdüm. Öyle kurtardım" diye konuştu.