Gündem Sivas'ta sokaklar gülsuyuyla yıkandı

Sivas'ta sokaklar gülsuyuyla yıkandı

Paylaş
Sivas'ta sokaklar gülsuyuyla yıkandı

Sivas'ta sokaklar gülsuyuyla yıkandı

Sivas Belediyesi, Kahramanmaraş'ta meydana gelen helikopter kazasında yaşamını yitiren BBP'nin merhum lideri Muhsin Yazıcıoğlu'nun ölüm yıldönümü nedeniyle kent sokaklarına araçlarla 100 litre gülsuyu püskürttü.

Haberin Devamı

Geçen yıl 25 Mart 2009 tarihinde Kahramanmaraş'ta meydana gelen helikopter kazasında hayatını kaybeden Muhsin Yazıcıoğlu ve beraberindekiler, ölüm yıldönümünde çeşitli etkinliklerle anılıyor. Muhsin Yazıcıoğlu'nun gülleri ve gülsuyunu çok sevmesi nedeniyle belediye, bir temizlik şirketinin sponsorluğunda ilaçlama araçlarıyla cadde ve sokaklara gülsuyu püskürttü.

Araçların üzerine ise ‘Sokaklarımız gülsuyu ile daha da güzel kokacak’ yazılı pankart asıldı. Sabah saatlerinde başlatılan çalışmalar kapsamında kente 100 litre gülsuyu püskürtüldüğü belirten belirten Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Avcı, “Bugün merhum genel başkanımız ve beraberindekilerin ölüm yıldönümleri. Bugün bizim için çok büyük önem taşıyor. Genel başkanımız gülü ve gülsuyunu çok severdi. Bu nedenle de gül ve gülsuyu da bizim için önemlidir. Biz de bir şirketin sponsorluğunda bugüne özel olarak şehrimize araçlarımız yardımı ile gülsuyu püskürttük. Sokalarımız ve caddelerimiz gül koktu. Umarım vatandaşlarımız da memnun kalmışlardır. Artık özel günlerde şehrimiz gül kokacak” dedi.

Haberin Devamı

Hilal YÜKSEL/SİVAS, (DHA)