Spor Sivok bir ay sonra sahalara dönüyor

Sivok bir ay sonra sahalara dönüyor

Paylaş
Sivok bir ay sonra sahalara dönüyor

Sivok bir ay sonra sahalara dönüyor

Beşiktaş'ın Çek futbolcusu Tomas Sivok, iyi bir sezon başlangıcı yapmıştı. Siyah Beyazlı takımın sezon öncesi hazırlık kampında ve Süper Lig başlamadan oynanan UEFA Avrupa Lig Grup eleme maçlarında gösterdiği performans ile takımının bu sezon için değişmez oyuncularından biri olması bekleniyordu. Beşiktaş'ın yeni teknik direktörü Bernd Schuster'in de beğenisini kazanan Sivok, 3 Ağustos'da Siyah Beyazlı takımın İnönü Stadı'nda yaptığı antrenmanda sağ diz ön çapraz bağlarından sakatlanmıştı. Yaşadığı sakatlık sonrası 6 ay sahalardan uzak kalacağı açıklanan Çek futbolcu tedavisine ülkesinde devam ediyor.

Dün kontrolleri için İstanbul'a gelen ve bugün takım arkadaşları ile birlikte koşulara katılan Sivok, formasını ve İnönü Stadı'nda maça çıkmayı çok özlediğini söyledi. DHA'ya özel açıklamalarda bulanan Sivok tedavi sürecinin de beklenenden daha kısa süreceğini sözlerine ekledi.

"Öncelikle formamı, takım arkadaşlarımı ve İnönü Stadı'nda taraftarlarımızın önünde maça çıkmayı çok özlediğimi söylemek istiyorum. 3 Ağustos'tan buyana 3 ay gib bir süre geçti ama bana bu dönem daha uzunmuş gibi geliyor. Bu dönemde takımımın oynadığı her maç öncesi telefonla arkadaşlarıma başarılar diledim. Hatta bazen onların kazanması için dua ediyorum. Aralarına katılacağım zamanını yaklaşması ve kendimi her geçen gün daha iyi hissetmem beni daha çok heycanlandırıyor. Günde 3 veya 4 antrenman yapıyorum. Sakatlandığım dönemde en erken 6 ay sonra sahalara geri dönebileceğim söylenmişti. Ancak bu süreyi geçirdiğimi iyi tedavi süreci sayesinde daha geriye almayı başardım. 20-25 Kasım gibi takımla birlikte çalışmalara başlayabileceğim. Sanırım sezonun ikinci yarısının ilk maçı ile birlikte de formamı yeniden giyeceğim. Tedavimin klan kısmını da Prag'da geçirmeyi düşünüyorum. Çünkü sakat bir şekilde İstanbul'da olmak bana acı veriyor. Arkadaşlarım sahada futbol oynarken benim evde oturmam beni daha da üzüyor. Umarım her şey planladığım gibi gider ve iki ay içinde yeniden sahalara dönerim".

Haberin Devamı