Spor Sivok'un gecesi

Sivok'un gecesi

Paylaş
Sivok'un gecesi

Beşiktaş'ın Çek oyuncusu derbiye damga vurdu. 68'de Kartal'ın gol yemesine neden olan Sivok, 82'de sahneye çıktı ve beraberlik sayısına imzasını koydu

Beşiktaşlı Sivok dün üzüntü ve sevinci bir arada yaşadı, derbinin kader adamı oldu. 68. dakikada büyük hata yapan ve bunun sonucunda Kartal’ın gol yemesine neden olan Çek savunmacı ilerleyen dakikalarda Galatasaray kalesinde gol aradı. 82’de Leo Franco’nun yumrukladığı top önüne düşen Çek savunmacı sağ çaprazdan topu ağlarla buluşturup, Kartal’ı yenilgiden kurtardı. Beşiktaş’a 1 puanı getiren Sivok hatasını da bir anlamda telafi etmiş oldu.

Haberin Devamı

ÇİZGİYİ GEÇTİ Mİ,GEÇMEDİ Mİ?

Galatasaray-Beşiktaş derbisinin 38. dakikasında çok kritik bir pozisyon yaşandı. Bu dakikada İbrahim Üzülmez’in soldan ortasında ceza alanı içinde arka direkte topla buluşan Holosko’nun kafa vuruşunda, kaleci Leo Franco meşin yuvarlağı iki hamlede tutabildi.

Bu pozisyonda topun çizgiyi geçip geçmediği tartışması yaşandı. Siyah-Beyazlı futbolcu ve taraftarlar pozisyonun gol olduğunu iddia ettiler. Leo Franco ise yardımcı hakeme kararın doğru olduğunu ifade eden el hareketi yaptı.

DENİZLİ'DEN NOBRE SÜRPRİZİ

Beşiktaş Teknik Direktörü Mustafa Denizli, sürpriz bir 11 sürdü. Son haftalarda sürekli ilk 11’de forma giyen Bobo’yu yedek kulübesinde oturtan Denizli, uzun süredir ilk 11’de şans tanımadığı Nobre’yi ise sahaya sürdü.

Haberin Devamı

Matteo Ferrari ise tam 65 gün sonra formasına kavuştu. Galatasaray’da Antalyaspor ile oynanan kupa maçında sakatlanan Jo, derbide 18 kişilik maç kadrosuna alındı. Brezilyalı golcü 63. dakikada Caner’in yerine oyuna girdi.