Magazin Siyah Beyaz Aşk 21. yeni bölüm fragmanı izle: Aslı Ferhat ayrılığı!

Siyah Beyaz Aşk 21. yeni bölüm fragmanı izle: Aslı Ferhat ayrılığı!

Paylaş
Siyah Beyaz Aşk 21. yeni bölüm fragmanı izle: Aslı Ferhat ayrılığı!

Siyah Beyaz Aşk 21. bölüm fragmanı yayınlandı. Siyah Beyaz Aşk yeni bölümde hem Aslı hemde Ferhat büyük acılar çekiyor.

Kanal D'nin Pazartesi günleri heyecanla beklenen dizisi Siyah Beyaz Aşk'ın 21. bölüm fragmanı yayınlandı. Siyah Beyaz Aşk yeni bölümde Aslı'nın Ferhat'a dönüp dönmeyeceği büyük bir merakla beklenirken ikilinin çektikleri acılar her hallerinden belli oluyor.

ASLI CÜNEYT'İ VURDU MU?


Siyah Beyaz Aşk 20. bölümünün son sahnesinde Aslı parçaları birleştirerek Cüneyt'in abisinin cinayettiyle ilgisi olduğunu düşünmüştü ve silahı Cüneyt'e doğrultmuştu. Yeni bölümde Aslı'nın Cüneyt'i vurup vurmadığı akıllarda soru işareti... Eğer vurmadıysa da buna kimin engel olduğu merakla bekleniyor.

ASLI İLE FERHAT'IN AŞK ACISI


Abisinin öldürülmesiyle hayatı mahvolan Aslı, Ferhat'la arasına duvar örüyor. Büyük bir aşk beslediği adamdan çaresizce ayrılmak zorunda kalan Aslı, büyük acılar çekiyor. Ferhat ise tüm bu yaşadığı olaylar karşısında yıpranıyor. Fakat Aslı'yı kaybetmeyi de göze alıp almayacağı en büyük merak konusu...

Siyah Beyaz Aşk 21. bölümüyle 12 Mart Pazartesi akşamı Kanal D ekranlarında...

SİYAH BEYAZ AŞK SON BÖLÜMDE NELER OLMUŞTU?


Ağabeyi Cem’in ölümüyle yaşadıklarını yeniden değerlendiren Aslı, dönüştüğü kişiye inanamaz. Eski huzurlu hayatından çok uzak olan Aslı, Ferhat’ın kendisini olmadığı bir hale getiriyor olmasından rahatsızdır. Aynada gördüğü yüzü tanıyamayan Aslı, yeni kararlar alma eşiğine gelir.

Namık Emirhan ve ailesinin yaşadığı ev silahlı saldırıya uğrar. Bu olay herkesi büyük bir tedirginliğe sürükler. Namık Emirhan bunun sorumlularının peşine düşer. Hapse düşen Yeter’i çıkaran kişi Azad Dağıstan olur. Azad Dağıstan, yıllardır takip ettiği Yeter ile ilk defa bu kadar yakınlaşmıştır. Ayhan, annesi hakkındaki gerçekleri öğrenmek ister ve babasıyla karşı karşıya gelir.

Öte yandan Yiğit, Yeter ve Ferhat hakkındaki gerçeği öğrenir. Ferhat’ın gerçek babasının Namık Emirhan olduğunu öğrenen Yiğit, bunu açıklayıp açıklamamanın ikilemine düşer. Aslı ile bu konuyu konuşmak isteyen Yiğit, hiç beklemediği bir karşılık alır.

Haberin Devamı