Magazin Siyah Beyaz Aşk 22. yeni bölüm fragmanı yayınlandı: Ferhat Aslı'nın hamile olduğunu öğreniyor

Siyah Beyaz Aşk 22. yeni bölüm fragmanı yayınlandı: Ferhat Aslı'nın hamile olduğunu öğreniyor

Paylaş
Siyah Beyaz Aşk 22. yeni bölüm fragmanı yayınlandı: Ferhat Aslı'nın hamile olduğunu öğreniyor

Siyah Beyaz Aşk 22. bölüm fragmanı yayınlandı. Siyah Beyaz yeni bölümde rahatsızlanan Aslı'yı Ferhat acilen hastaneye götürüyor. Aslı kendisine gelirken doktor bebeğin ve Aslı'nın gayet iyi olduğunu söyleyince Ferhat büyük şaşkınlık yaşıyor.

Pazartesi günleri Söz ve Çukur dizisiyle kıyasıya bir mücadele içerisinde olan Siyah Beyaz Aşk'ın 22. bölüm fragmanı yayınlandı.

Siyah Beyaz Aşk yeni bölümde Ferhat, Yiğit'le Aslı yüzünden büyük bir tartışmaya giriyor. Ferhat'ın Aslı'yı bırakmasına sinirlenen Yiğit Ferhat'a ağzına geleni söylüyor. Farhat ise çaresiz olduğunu Aslı'yı düşündüğü için bu kararı verdiğini söylüyor.



ASLI RAHATSIZLANIYOR

Hamile olan Aslı rahatsızlanıyor. Bir hışımla Aslı'yı hastaneye kaldıran Ferhat, doktorun açıklamasıyla şoka uğruyor. Aslı kendine gelir gelmez açıklama yapan doktor, bebeğin ve kendisinin sağlıklı olduğunu söylüyor. Bu sözlerin ardından Ferhat, büyük bir şaşkınlık yaşıyor. Bakalım bu gelişmeyle birlikte Aslı ve Ferhat aşkı nasıl bir boyut alacak?

Siyah Beyaz Aşk 22. bölümüyle 19 Mart Pazartesi akşamı Kanal D ekranlarında...

SON BÖLÜMDE NELER OLMUŞTU?

Siyah Beyaz Aşk son bölümde, Cüneyt’i vuran Aslı, Ferhat’ın karanlığında kim olduğunu unuttuğunu fark eder. Aslı iyileşmek, tekrar kendisi olabilmek için Ferhat’ı bırakabilecek mi?

Yeter, İdil’in foyasını ortaya çıkarırken, İdil’in eline geçen koz sadece Yeter’i değil Gülsüm’ü de zor durumda bırakır. Yeter, Gülsüm için İdil’in bu savaşı kazanmasına izin mi verecek?

Aslı, Ferhat’tan uzak durmak isterken Ferhat aşkının peşini bırakmamaya kararlı. Her yerde Aslı’yı arayan Ferhat onu bulduğunda Aslı çoktan kararını vermiştir.

Bu karar ikisini de sonsuza kadar etkileyecek bir karardır...

Haberin Devamı