Magazin Siyah Beyaz Aşk 23. bölüm 2. fragmanı izle: Ferhat'a silah doğrultuldu

Siyah Beyaz Aşk 23. bölüm 2. fragmanı izle: Ferhat'a silah doğrultuldu

Paylaş
Siyah Beyaz Aşk 23. bölüm 2. fragmanı izle: Ferhat'a silah doğrultuldu

Siyah Beyaz Aşk 23. bölüm fragmanı yayınlandı. Yeni bölümde çok duygusal sahneler yaşanıyor. Belki de Aslı'nın Ferhat'a "Seni Seviyorum" diyememesi acılı adamın ölümüyle sonuçlanacak gibi...

Siyah Beyaz Aşk 23. bölüm fragmanı yayınlandı. Dizinin yeni bölümünde Aslı, Ferhat'a bebeğini aldıracağını söylüyor ama hastaneye gittiğinde kararından vazgeçiyor. Ama bu olayı Ferhat'tan saklayıp çocuğunu tek başına büyükmekten yana... Ferhat, Aslı'nın evine gittiğinde son sözlerini merak ediyor. Genç kadın olumsuz cevaplar verince Ferhat "Eyvallah" deyip evden ayrılıyor. Yalnız Aslı'nın içinde fırtınalar esiyor ve bir türlü aşık olduğu adama "Seni Seviyorum" diyemiyor. Belki de işte hamle Ferhat'ı ölüme götürecek.



FERHAT'A SİLAH ÇEKİLİYOR

Ferhat Aslı'nın evinden ayrılır ayrılmaz arkadan bir kişi yaklaşıp namlusunu Ferhat'a doğrultıuyor. İşte tam bu sırada bir el silah sesi duyuluyor. Şimdi merak edilen konu Ferhat'ın vurulup vurulmadığı...



Siyah Beyaz Aşk 26 Mart Pazartesi akşamı Kanal D ekranlarında...

SİYAH BEYAZ AŞK SON BÖLÜMDE NELER OLMUŞTU?

Abisi Cem’in ölümüyle hayatını yeniden sorgulayan Aslı, dönüştüğü kişiden oldukça rahatsızdır. Ferhat’ın problemlerini çözmek isterken, gitgide ona benzemek gelecekleri hakkında kaygılandırır. Abisi Cem’in uyarılarına rağmen kalbinin sesini dinleyen Aslı, mantığını devreye sokar ve Ferhat ile yüzleşmeye karar verir.

Bu yüzleşme her iki taraf için de sancılı geçer. Aslı, kalbine söz geçirmeye çalışır ve ayrılmak istediğini dile getirir. Aslı’nın sözleri karşısında Ferhat, son zamanlardaki huzursuzluğunun nedenini öğrenir ve boşanma kararı alırlar.

İkilinin bu kararı, sürpriz bir haberle sekteye uğrar. Zira Aslı geçirdiği trafik kazası sonrası hastaneye kaldırılır ve hamile olduğunu öğrenir.

Haberin Devamı