Magazin Siyah Beyaz Aşk 23. bölüm fragmanı izle: Ferhat resmen ölüme gidiyor

Siyah Beyaz Aşk 23. bölüm fragmanı izle: Ferhat resmen ölüme gidiyor

Paylaş
Siyah Beyaz Aşk 23. bölüm fragmanı izle: Ferhat resmen ölüme gidiyor

Siyah Beyaz Aşk 23. bölüm fragmanı yayınlandı. Siyah Beyaz Aşk yeni bölümde Aslı ile Ferhat arasında bebek konusunda kriz yaşanıyor. Aslı bebeği aldırmak isterken Ferhat ise buna karşı çıkıyor.

Kanal D'nin pazartesi günleri duygusal ve romantik sahneleriyle seyirciyi ekrana kilitleyen dizisi Siyah Beyaz Aşk'ın 23. bölüm fragmanı yayınlandı. Siyah Beyaz Aşk yeni bölümde Aslı bebeğini aldırmak isterken Ferhat ise buna kesin bir şekilde karşı çıkıyor. Hastaneye giden Aslı'nın son kararının ne olduğu ise bilinmiyor.

Öte yandan Ferhat, ölümle burun buruna... Namık Ferhat'a önlerinde çok büyük bir iş olduğunu ya yanacaklarını ya da önlerine bakacaklarını söylüyor. Ferhat'ın son sözü ise "Ben bugüne kadar ateşten kaçmadım, bugünden sonra da kaçmam" şeklinde oluyor. Aslı, Ferhat'ın başına her an kötü bir şeyler gelebileceğini öğrendiğinde ise korkuya kapılıyor.



Siyah Beyaz Aşk 23. bölümü ile 26 Mart Pazartesi akşamı Kanal D ekranlarında...

SON BÖLÜMDE NELER OLMUŞTU?

Abisi Cem’in ölümüyle hayatını yeniden sorgulayan Aslı, dönüştüğü kişiden oldukça rahatsızdır. Ferhat’ın problemlerini çözmek isterken, gitgide ona benzemek gelecekleri hakkında kaygılandırır. Abisi Cem’in uyarılarına rağmen kalbinin sesini dinleyen Aslı, mantığını devreye sokar ve Ferhat ile yüzleşmeye karar verir.

Bu yüzleşme her iki taraf için de sancılı geçer. Aslı, kalbine söz geçirmeye çalışır ve ayrılmak istediğini dile getirir. Aslı’nın sözleri karşısında Ferhat, son zamanlardaki huzursuzluğunun nedenini öğrenir ve boşanma kararı alırlar.

İkilinin bu kararı, sürpriz bir haberle sekteye uğrar. Zira Aslı geçirdiği trafik kazası sonrası hastaneye kaldırılır ve hamile olduğunu öğrenir.




Haberin Devamı