Magazin Siyah Beyaz Aşk 5. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? Siyah beyaz Aşk son bölüm izle! İşte 4. bölüm özeti…

Siyah Beyaz Aşk 5. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? Siyah beyaz Aşk son bölüm izle! İşte 4. bölüm özeti…

Paylaş
Siyah Beyaz Aşk 5. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? Siyah beyaz Aşk son bölüm izle! İşte 4. bölüm özeti…

Siyah Beyaz Aşk son bölümde yaşanan şaşırtıcı gelişmelerini ardından Siyah Beyaz Aşk 5. yeni bölüm fragmanı izleyici tarafından merak ediliyor. 4. bölümde Aslı tarafından bıçaklanan Ferhat, onun da kötü tarafa geçtiğini savunuyor; ikili arasında yeni bir hesaplaşma başlıyor

Büyük beeğeni ile takip edilen Siyah Beyaz Aşk dizisisinin 4. bölümü bu akşam yayınlandı. Son bölümde Aslı ile Ferhat, bir arada vakit geçirdikçe ikilinin gizli duyguları da ortaya çıkmaya başlar. Siyah Beyaz aşk son bölümü ile izleyiciden tam not alırken, öte yandan da yeni bölüm fragmanı araştırılmaya başlandı. Yeni bölümde neler olacağının ipuçlarına ulaşmak isteyenler Siyah Beyaz Aşk 5. yeni bölüm fragmanını merak ediyor. Dizinin yayın saatini kaçıranlar ise son bölümde yaşananları öğrenmek istiyor. Peki Siyah Beyaz Aşk 5. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? İşte son bölümde yaşananlar…


SON BÖLÜM ÖZETİ


Siyah Beyaz Aşk 4. bölümde, Aslı tarafından bıçaklanan Ferhat, onun da kötü tarafa geçtiğini savunuyor; ikili arasında yeni bir hesaplaşma başlıyor!

Ferhat’tan gördüğü şiddet üzerine onu bıçaklayan Aslı’yı büyük bir yüzleşme bekler. Ferhat, Aslı’nın artık kendisini daha iyi anlayabileceğini savunur. Aslı ise bilerek öldürmediğini ve istese bunu yapabileceğini savunur. Ferhat, Aslı’nın da artık karanlığa adım attığını ve her şeyin daha farklı olacağını düşünür.

Öte yandan Aslı ile Ferhat, bir arada vakit geçirdikçe ikilinin gizli duyguları da ortaya çıkmaya başlar. Aslı, Ferhat’ın geçmişini sorgulamaya başlarken, Ferhat’tan hiç beklemediği bir hamle gelir.


Siyah Beyaz Aşk 5. yeni bölüm fragmanı

Haberin Devamı