Magazin Siyah Beyaz Aşk 7. bölüm 2. fragmanı yayınlandı... Ferhat'ın hayati tehlikesi sürüyor

Siyah Beyaz Aşk 7. bölüm 2. fragmanı yayınlandı... Ferhat'ın hayati tehlikesi sürüyor

Paylaş
Siyah Beyaz Aşk 7. bölüm 2. fragmanı yayınlandı... Ferhat'ın hayati tehlikesi sürüyor

Siyah Beyaz Aşk dizisinden yeni görüntüler geldi. İlk fragmanda soru işaretlerine yanıt bulamayan izleyiciler, Siyah Beyaz Aşk 7. bölüm 2. fragmanıyla önemli tüyolar edindi. Yeni bölümde Aslı, Ferhat’ı hastaneye ulaştırmayı başarıyor ancak tedavi süreci zorlu geçiyor. Peki Şahin Cigal’ın adamları tarafından vurulan Ferhat, kurtulacak mı? İşte Siyah Beyaz Aşk yeni bölüm fragmanları ve özeti!

Siyah Beyaz Aşk yeni bölümünde Ferhat ölüm kalım savaşı veriyor. Ferhat ile kaçmaya çalışırken, Ferhat'ın ölümle yüz yüze gelmesi Aslı'da şok etkisi yaratıyor. Ferhat ölümle pençeleşirken, Aslı büyük bir çaresizlik yaşar. Düşmanları tarafından vurulan Ferhat ölecek mi? Aslı'yı bekleyen büyük tehlike ne? Siyah Beyaz Aşk, heyecan dolu yeni bölümüyle Pazartesi akşamı saat 20.00'de Kanal D'de!


YENİ BÖLÜMDE NELER OLACAK?


Ferhat, Aslı ile beraber kaçarken peşindeki adamlar tarafından arkasından vurulur. Silahın patlamasıyla yere yıkılan Ferhat'ı gören Aslı, her şeyi unutup yanına koşar. Yoldan geçen bir araçtan yardım alan Aslı, Ferhat'ı hastaneye yetiştirmiştir. Olayı haber alan Ferhat'ın tüm yakınları, direkt hastaneye koşar. Çaresiz bakışlar eşliğinde ameliyata alınan Ferhat'tan gelecek iyi haberi beklemek dışında yapabilecekleri hiçbir şey yoktur. Ferhat'ın tedavisinde rol alan Aslı, onun iyileşmesi için elinden geleni yapar. Aslı, Ferhat'ı yeniden hayata döndürebilecek mi?

Namık'ın düşmanları, hain oyunlarına devam etmektedir. Ferhat'tan sonra artık sırada Namık vardır. Namık'ın bulunduğu yer, bir anda alev alır. Alevlerin ortasında kalan Namık, bir kaçış yolu bulabilecek mi?


SON BÖLÜMDE NELER OLDU?


Namık, Ferhat'ın yavaş yavaş gönlünü kaptırarak Aslı'ya aşık olduğunu düşünmeye başlar. Bu düşündüğünü Ferhat'a söylediğinde ise umursamaz bir tavırla karşılaşır. Ferhat ve Aslı'nın peşinde onlara zarar verebilecek adamlar vardır. Ferhat'ın peşindeki adamlar, Aslı'nın endişelenmesine sebep olur. Ferhat, Aslı'nın da güvenliği için bir dağ evinin doğru yer olacağını düşünür. Fakat bu dağ evi gizlenmek için yeterli olmayacaktır, Ferhat'ın peşindekiler, o gizli yeri bularak saldırı düzenler. Ferhat ve Aslı'nın peşindekiler, sadece Aslı'yı sağ istediği için bu kovalamacada büyük bir kayıp olabilir. Aslı, tek başına saldırganlarla mücadele ederken; Ferhat ona yardım edebilecek mi?Ferhat, Aslı'yı güvende tutabilecek mi?



Haberin Devamı