Dünya Siyah&Beyaz bir aşk masalı

Siyah&Beyaz bir aşk masalı

Paylaş
Siyah&Beyaz bir aşk masalı

Zengin İngiliz kızı Colette, Afrika'da yetim çocuklar için çalışırken hayatının aşkını buldu. Afrikalı bir savaşçıya aşık olan Colette kabile düğününe hazırlanıyor

HEP LÜKS YAŞAMIŞTI

Colette Armand (24) adlı İngiliz kız, uluslararası bir madencilik firmasında yönetici olan babası ve annesiyle birçok ülkeyi gezdi. Colette hep lüks hayat yaşadı.

Genç kız 17 yaşındayken Paris’teki Sorbonne Üniversitesi’nde edebiyat eğitimi almaya başladı. 21 yaşına geldiğinde eğitimine ara verip daha önce hiç görmediği Afrika’ya gitme kararını aldı.

KENYA’DA MUCİZE OLDU

Kenya’da yetimlere yardım eden bir hayır kuruluşunda iş bulan Colette, 2007’de bu ülkeye gitti. Colette, Kenya’da yetim çocuklarla ilgilenirken çok ilginç bir şey oldu.

Daha önce hiç konuşmayan bir çocuk, çok sevdiği Colette’e ‘Anne’ dedi. Bunun üzerine Colette’in mucizevi bir gücü olduğuna inanıldı. Colette’in şöhreti kısa süre içinde Afrika’da yayıldı.

ASLAN ÖLDÜREN SAVAŞÇI

Colette, Masai kabilesinin şefinden davet aldı. Masai kabilesine giden Colette çok şaşırdı. Suyu bile olmayan kabile üyeleri çamurdan yapılmış barakalarda yaşıyordu.

Colette kabileyle kaldığı ikinci gün avdan dönen bir Masai savaşçısı gördü. Genç İngiliz, sırtında öldürdüğü aslanı taşıyan savaşçı Meitkini’ye (23) aşık oldu. Meitkini de aşkına karşılık verdi.

ÜSTÜNE KUMA GELEBİLİR

Kabile reisinin kardeşi Meitkini’yle Colette evlenmeye hazırlanıyor. İngiliz aile, siyah damadı istemeyip kızlarıyla görüşmeyi kesti. Masai kabilesinde erkekler birden fazla kadınla evlenebiliyor.

Colette’in üzerine ‘kuma’ gelebilir. Colette “Umarım başkasıyla evlenmez. Ama Meitkini’yi o kadar çok seviyorum ki başka kadınla evlense bile ondan vazgeçmem” diyor.

2

Haberin Devamı