Türkiye (Son Dakika) 'Size çok iyi video çıkartacağım' dedi, yolda takla attı!

'Size çok iyi video çıkartacağım' dedi, yolda takla attı!

Paylaş
'Size çok iyi video çıkartacağım' dedi, yolda takla attı!

İstanbul Beykoz'da Bozhane köyü yolunda ilerleyen motosiklet sürücüsünün virajı alamayarak yaptığı kaza, hem kask hem de motosiklet üzerinde takılı kamera tarafından kaydedildi. 'Size çok iyi video çıkartacağım' diyerek yola çıkan gencin, kazadan hemen sonra kendisini unutup ilk iş olarak motosikletini sorması dikkat çekti

Yaklaşık 10 gün önce yaşanan kazada, 27 yaşındaki Türker Bağırkan, motosikletiyle Beykoz Bozhane köyü yolunda ilerlediği sırada virajı alamayarak bariyerlere çarptı. Çarpmanın etkisiyle Türker Bağırkan, motosikletten fırlayarak yol kenarına düştü. Daha sonra kaza mahalline gelen arkadaşları sağlık ekiplerini arayarak yardım istedi. Sağlık ekipleri tarafından yapılan ilk müdahale sonrası yaralı sürücü Beykoz Devlet Hastanesine kaldırılarak tedavi altına alındı.

KENDİSİNİ UNUTUP MOTOSİKLETİNİ SORDU


Kazayı hafif sıyrıklarla atlatan Türker Bağırkan, ayağa kalkarak kaskını alıp yol kenarına oturdu. Kaza sonrası yanına gelen arkadaşları yaralı sürücüye yardım etmek istedi. Türker Bağırkan ise yardıma gelen arkadaşlarına ilk olarak motosikleti sorması dikkat çekti.

KAZA ANI KAMERADA


Kaza sonrası Türker Bağırkan’ın sağlık durumunun iyi olduğu öğrenilirken, yaşanan o anlar ise saniye saniye hem kask hem de motosiklet üzerine takılı olan kamera tarafından kaydedildi.

Kaydedilen görüntülerde, sürücünün yolda ilerlediği sırada virajı alamayarak bariyerlere çarptığı ve yol kenarına fırladığı görülüyor. Sonrasında ise kaskını eline alıp oturan sürücünün yanına gelen arkadaşlarına ilk olarak motosikleti sorması ve ambulans çağırmalarını istediği görülüyor.



İHA

Haberin Devamı