Mesut Yar Sizi unutmayacağız kısmı tamam ama...
HABERİ PAYLAŞ

Sizi unutmayacağız kısmı tamam ama...

Haberin Devamı

O Ses Türkiye (tv8) biraz da yayına dörtnala gelen Survivor yüzünden gaz pedalına asıldı. Jürinin ellişer yüzer seçtiği yarışmacılar yine jüri tarafından beşer altışar gruplar şeklinde eleniyor. Ha, kim, niye elendi bilemiyoruz...

Sadece düelloya çıkan iki arkadaş arasında bir seçim yapılıyor ve gerisi “seni asla unutmayacağız, bir şeye ihtiyacın olursa mutlaka bize ulaş, vallahi sen iyisin ama yarışma işte bu” diyerek geldiği adrese gönderiliyor... Bir ses yarışması ama kimse kusura bakmasın, Sibel Can ve biraz da Gökhan ile Hakan ikilisinin dışında ses meselesine takan yok. Hele ki Hadise kardeşimiz seçimleriyle bizi sürekli yanıltıyor...

BİRKAÇ SORU İŞTE...

Şimdi bir iki sorum olacak. Bu elenen kardeşlerimiz, kendisini eleyen jüriye daha sonra gerçekten ulaşabilecekler mi? Ulaştılar diyelim. Jüri onlarca kişiye ne tür bir güzellik yapabilecek? Ekmek mi verecek, bir albüm için yapımcılığını mı üstlenecek? Elenen yarışmacıların düş kırıklığı sarılınca geçen cinsten bir kırgınlık mı? Bu sarılma terapisi başka ne tür depresyon türlerinde işe yarar? Allah var, müthiş bir orkestra, birbirinden güzel sesler ve şarkılar filan derken ortaya çıkan performansı biz neden boğuk dinliyoruz? Ses teknisyeni de elenenler arasında mı? Aynı bölümün yarısında Acun sunuculuk yaparken öteki yarısında nerelerde bir bileniniz var mı? Ve son sorum, daha doğrusu temennim. Acun Ilıcalı sözünün eri adamdır. Önceki gece finale doğru yürüyen 250 kiloluk Memduh Kızılkula isimli yarışmacıya bir obezite ameliyatı yaptırabilir mi? Belki arkadaşın sevimliliği azalır ama hayatı kurtulur. Sahi bu kıyağı yapar mısın Acun?

Harika bir geceydi

Önceki gece tv8’de yayınlanan Boks Gecesi benim için inanılmaz keyifli bir izlence oldu. Şiddetten zerre hoşlanmam. Ama Bilgehan Demir cumartesi gece New York’ta gerçekleşen şampiyonluk ve unvan birleşimi maçlarını öyle başarılı sundu ki, maçların üstünden neredeyse 20 saat geçmiş olduğunu kimse anlamadı sanırım... Geceden aklımda kalan eski şampiyon Jose Pedraza’nın yumruk atarken baykuş gibi sesler çıkarması, Gervonta Davis’in sıkletinde dünyanın en genç şampiyonu oluşu, Immanuel Aleem’in gladyatörler gibi dövüşmesi, ring hakeminin Jack Badau’nun kroşesini yiyip hayatta kalabilmesi filan... xxAma en unutulmaz ayrıntı, ring kenarında yeni şampiyon Gervonta Davis’in menajerliğini üstlenen ünlü boksör Floyd Mayweather’in kolundaki 25 milyon dolarlık saatti... Bir maçında 220 milyon dolar kazanan adamın o kola başka bir şey takabileceğini düşünen var mıdır sahi? Ya da o saatin bizim memlekette onlarca şirketi iflastan kurtarabileceğini?

Cephanesi bitene kadar...

Gülümse Yeter (Show TV) yaz aylarında pürneşe başlayıp kışa girdikten sonra rakipleri karşısında keyfi kaçan hoş bir işti... Sanırım final yapacağını birkaç kez sezinlememe rağmen bölüşmek çok da işime gelmedi. Çünkü meselenin tam da göbeğindeki Erdal Özyağcılar’ın proje başlarkenki heyecanı hâlâ kulaklarımdaydı... Gülümse Yeter, “azalarak bitti” deyiminin en çok yakıştığı işlerden biri oldu. Bazen zirvede bırakmasanız da olur. Çünkü eldeki cephaneyi kullanacak başka bir savaş meydanı bulamazsınız. Gülümse Yeter, cephanesini sonuna kadar kullanarak ekranda direndi. Ve edebiyle son buldu. Dilerseniz bu akşam mutlu sonu izleyebilirsiniz!

Eksik tam olarak nerede?

Pazar akşamları sözde dolu bir ekran var. Bodrum Masalı, O Hayat Benim, Hayat Bazen Tatlıdır, Seviyor Sevmiyor, Baba Candır derken dizi kotası dolmuş gibi görünüyor... Öte taraftan Güldüy Güldüy Show Çocuk ve O Ses Türkiye ile bir nebze farklı bir şeyleri izleme imkanımız da var. Ama eksik bir şey de öylece duruyor sanki... Gelen reytingler haftanın sıradan bir gününden çok daha düşük. Bu da seyircinin pazar akşamı TV ile olan ilişkisinin bir parça soğuk olduğunun net bir kanıtı... Haftanın son gecesi hâlâ adını koyamadığımız bir işi bekliyor. Belki Survivor, belki de başka bir şey. Ama bekliyor, hissediyorum işte!

Sıradaki haber yükleniyor...
holder