Mehmet Coşkundeniz Sizin ilişkiniz hangisi?
HABERİ PAYLAŞ

Sizin ilişkiniz hangisi?

Haberin Devamı

1- KATIKSIZ AŞK İLİŞKİSİ

Çok şanslısınız. Herkesin arayıp da bulamadığı bir ilişkiye sahipsiniz. Arada ufak tefek tartışmalarınız olsa da aşkınıza sahip çıktığınız sürece ilişkiniz devam edecek.

2- LAY LAY LOM İLİŞKİSİ

Genellikle kalabalık gruplarda birbiriyle yakınlaşan iki kişi arasında yaşanan ilişkidir. Gezmek, eğlenmek en büyük amaçtır. Yalnız kaldıklarında da konuştukları konu yine aynıdır; “Bu akşam nereye gitsek?” Ortak hayalleri, planları yoktur.

3- GÖRÜCÜ USULÜ İLİŞKİ

Arkadaşların çöpçatanlığıyla ortaya çıkan ilişkidir. Artık siz de çiftsinizdir ama o kişiyle birlikte olmak pek içinizden gelmemektedir. Böyle bir ilişkinin ömrü en fazla birkaç haftadır.

4- SEKS İLİŞKİSİ

Tamamen tensel, bedensel zevk üzerine kurulmuş bir ilişkiyi uzun soluklu bir ilişkiye çevirmek çok zordur. Zamanlar, mekanlar uygun oldukça buluşulup sevişiliyor, yemeğe bile çıkılmıyor. Sevişme hevesi geçtikten sonra ilişki bitecektir.

5- YARA BANDI İLİŞKİSİ

Terk edilen, aldatılan kişi yaşadığı aşk acısının etkisiyle bulabildiği ilk dala tutunmaya, ondan medet ummaya kalkar. Yapılacak en büyük yanlıştır ama bunun yanlış olduğunun farkına varılmaz. Bir başkasına acı çektirmenin alemi yok. Böyle bir ilişki asla yürümez.

6- İLE BİRİ OLSUN İLİŞKİSİ

Karşınıza çıkan ilk kişiyi sizi yalnızlıktan kurtaracak süper kahraman gözüyle hayatınıza alıyorsunuz. Tabii bir süre sonra aslında birbirinize hiç uymadığınızı, birlikte zaman bile geçiremediğinizi fark ediyorsunuz ve ayrılıyorsunuz.

7- ESKİ SEVGİLİ İLİŞKİSİ

Bir ilişki bitmişse bitmiştir. Bunu zorlamanın, diriltmeye çalışmanın yararı yoktur. Diyelim ki döndü ve yeniden başladınız. Bu geri dönüş sadece özlem gidermeye yöneliktir. Özlem ortadan kalktığında ilişki bitecektir.

8- DOST İLE İLİŞKİ

Birlikte zaman geçirirken çok eğlendiğiniz, kötü gününüzde yanınızda olan, tüm sırlarını bildiğiniz dostunuz sevgiliniz olabilir mi? Aranızda tutkulu bir ilişkinin olması mümkün değil ki. Siz dosttunuz, birbirinize cinsel çekim bile duymuyordunuz. Şimdi nasıl yapacaksınız?

9- MADDİ ÇIKAR İLİŞKİSİ

Size pahalı hediyeler alan, lüks yerlere götüren biriyle girdiğiniz ilişki mutlaka hayal kırıklığı yaratır. Çünkü o kişi de sizin onunla neden birlikte olduğunuzun farkındadır. Onun her isteğini yerine getirmek zorundasınızdır. Yerine getirmezseniz, “Güle güle” diyecektir.

10- İHANET İLİŞKİSİ

Hayatınızdaki insanın sizden başka bir sevgilisi ya da eşi varsa ve siz de “Bir gün onu bırakacak ve benimle olacak” diye bir beklenti içindeyseniz yazık size. Böyle bir şey asla olmayacak. Hem bugün eşine ya da sevgilisine ihanet eden, yarın da size eder.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder