Spor Skandal adam Terry'e destek

Skandal adam Terry'e destek

Paylaş
Skandal adam Terry'e destek

Chelsea Teknik Direktörü Carlo Ancelotti, 1-1 sona eren Hull City-Chelsea maçı sonrasında adı yasak aşk skandalına karışan John Terry'e izin verebileceğini söyledi

Takım arkadaşı Wayne Bridge’in sevgilisiyle ilişkisi ortaya çıkan John Terry ile henüz bir görüşme yapmadığını belirten Ancelotti, "Bu konu tabii ki benim ve John Terry için bir sorun taşıyor. Eğer kendisinin tatile ihtiyacı varsa, izin verebilirim.

Ama tatile ihtiyacı yoksa Cardiff maçında forma giyebilir. Bu olaydan sonra kendisi için hiçbir şey değişmedi, hala çok iyi oynamaya devam ediyor. Her maçta elinden gelenin en iyisini yapıyor. Takımdaki atmosfer de çok iyi, hiçbir şey değişmedi" dedi.

Hull City Teknik Direktörü Phil Brown da, John Terry’e destek vererek, "John büyük bir lider ve büyük bir kaptan. Bu kötü durumda bile işini en iyi şekilde yapıyor" dedi.

EŞİ TERRY'İ AFFETMEYE HAZIR

Bu arada Daily Mirror gazetesi, iki çocuğunu da yanına alarak Dubai’ye giden Toni Poole’nin, eşi John Terry’i affetmeye hazır olduğunu iddia etti. Ancelotti’den izini alması halinde John Terry’nin, Dubai’ye giderek evliliğini kurtarmak için eşiyle görüşeceği belirtildi.

Milli Takım kaptanlığının elinden alınması da gündemde olan John Terry’nin, cuma günü İngiltere Milli Takımı Teknik Direktörü Fabio Capello’yla yüzyüze bir görüşme yapacağı öğrenildi.

Haberin Devamı