Spor Skibbe: Lincoln'ü geri çağırırdım

Skibbe: Lincoln'ü geri çağırırdım

Paylaş
Skibbe: Lincoln'ü geri çağırırdım

Eintracht Frankfurt teknik direktörü Skibbe, "Lincoln çok iyi bir oyuncu. Ben olsam geri çağırırdım" dedi

Galatasaray'da bir dönem teknik direktörlük yapan Micheal Skibbe, devre arası kampı için teknik direktörlüğünü yaptığı Eintract Frankfurt takımı ile Sueno Hotel’de kamp yapıyor.

"KALSAM ŞAMPİYON OLURDUK"

Teknik direktör Skibbe, “Galatasaray’da çalışmak benim için büyük bir şerefti. Görev yaptığım sürece Galatasaray futbol takımına ofansif futbol oynatmaya çalıştım.

Herşeyin en iyisini yapmak için uğraştım fakat nedense kısa bir dönemde görevimden alındım. Henüz bunu anlayamadım. Sezon sonuna kadar kalsaydım başarılı olurdum ve Galatasaray’ı mutlak şampiyon yapardım” dedi.

"LİNCOLN'LE PARA KONUSUNDA ANLAŞAMADIK"

Galatasaray'ı takip ettiğini ve iyi sonuçlar aldığını kaydeden Skibbe, “Özellikle Avrupa maçlarında çok iyi gidiyor. İnşallah başarılı olurlar. Lincoln, benim dönemimde bir problem yaratmadı. Lincoln çok iyi bir oyuncu, hatta sezon öncesi takımıma transfer etmek için görüşmeler yaptık.

Fakat parasal konuda anlaşamadığımız için transferimiz gerçekleşmedi. Galatasaray kulübünün yerinde ben olsam Lincoln’ü geriye çağırıp tekrar futbol oynamasını sağlarım. İleride tekrar Türkiye’de çalışmak isterim. Bir gün yine Galatasaray kulübünde çalışacağımdan eminim” diye konuştu.

"GÖNLÜMDE GALATASARAY'IN ŞAMPİYONLUĞU YATIYOR"

“Daum’lu Fenerbahçe mi?, Rijkaard’lı Galatasaray mı şampiyon olur” sorusuna ise teknik direktör Skibbe, “Daum’un Türkiye tecrübesi daha fazla fakat benim gönlümde Galatasaray’ın şampiyonluğu yatıyor.

Çünkü Galatasaray’daki sevgiyi ve dostluğu hiçbir zaman unutamam. Rijkaard, Galatasaray için iyi bir hoca. İnşallah Avrupa kupalarında da başarılı olurlar” şeklinde yanıtladı.

Namık Kemal KILINÇ/Antalya (DHA)

Haberin Devamı