Ekonomi Skoda’nın Frankfurt Sürprizi Rapid Spaceback Olacak

Skoda’nın Frankfurt Sürprizi Rapid Spaceback Olacak

Paylaş
Skoda’nın Frankfurt Sürprizi Rapid Spaceback Olacak

Skoda’nın Frankfurt Sürprizi Rapid Spaceback Olacak

Skoda, Frankfurt Otomobil Fuarı’nda, genç ve popüler orta sınıf hatchbacklerin en genç üyesi olacak Rapid Spaceback’i tanıtacak. Dinamik tasarımının yanı sıra geniş iç hacmi, "Simply Clever" fikirlerle ortaya çıkarılmış donanımları, ilgi çekici kişiselleştirme seçenekleriyle iddialı olan Rapid Spaceback, fuardaki dünya tanıtımının ardından ekim ayında Avrupa pazarına sunulacak.



Çek üretici Skoda, Frankfurt’ta yine bir ilki yaşayacak. Markanın, popüler orta sınıf hatchbackler arasında yer alacak ilk modeli olan Rapid Spaceback’in dünya tanıtımı, Frankfurt Otomobil Fuarı’nda gerçekleşecek. Skoda’nın dinamik ve yeni bir genç tüketici grubuna da açılmasını sağlayacak Rapid Spaceback, panoramik cam tavanı ve uzun arka camıyla farklı bir yere sahip olacak. Araç, ekim ayından itibaren Avrupa pazarına sunulmaya başlanacak.

Model yelpazesini yüksek satış rakamlarına sahip kompakt sınıfta geliştirmek isteyen Skoda, Octavia ile Fabia arasına konumlanacak yeni Rapid Spaceback’i sunmaya hazırlanıyor. Skoda için de bir kilometre taşı olacak Rapid Spaceback, markanın bu sınıfta bir hatchback modelle yer almasını sağlayacak. Dinamik tasarımı, geniş iç hacmi, sayısız “Simply Clever” denilebilecek fikirleri, yüksek güvenliği, ilginç kişiselleştirme seçenekleri, düşük yakıt tüketimi gibi unsurlar, Rapid Spaceback’in genç müşteri kitlesini de etkileyecek kozları olacak.

Haberin Devamı


Yeni Rapid Spaceback, sportif ve dinamik tasarımıyla cazibesini ilk bakışta ortaya koyuyor. Klasik hatchback modellere kıyasla, bir coupe gibi daha sportif ve uzun görünen Spaceback, bu dinamizmini arka kapı camındaki yüksek tornado çizgisiyle ortaya koyuyor. Araç, ayrıca arka bölümde üçüncü bir yan cama sahip.

Fuardaki dünya prömiyerinin ardından ekim ayında Avrupa pazarına sunulacak olan Rapid Spaceback’in, Skoda markasının ürün gamında önemli bir yer tutması bekleniyor.