Spor Slovakya kadrosunda 4 tanıdık isim

Slovakya kadrosunda 4 tanıdık isim

Paylaş
Slovakya kadrosunda 4 tanıdık isim

Ankaragücü'nden Sapara ve Sestak, Fenerbahçe'den Miroslav Stoch ve Beşiktaş'tan Filip Holosko Slovakya Milli Takımı'nın aday kadrosuna alındı

Slovakya Teknik Direktörü Vladimir Weiss, Ankaragücü’nde forma giyen Robert Vittek’i ise sakatlığı nedeniyle 23 kişilik kadroya dahil etmedi.

Euro 2012 elemelerine iyi bir başlangıç yapan Slovakya, Makedonya ve Rusya ile oynadığı ilk 2 maçı kazanmıştı. Daha önce Avrupa Futbol Şampiyonası’na katılamayan Slovakya, 8 Ekim’de deplasmanda Ermenistan ile, 12 Ekim’de evinde İrlanda ile karşılaşacak.

ADAY KADRODA BULUNAN İSİMLER

Kaleciler: Jan Much (Everton), Dusan Pernis (Dundee United), Martin Dubravka (MSK Zilina)
Savunma: Peter Pekarik (Wolfsburg), Martin Skrtel (Liverpool), Tomas Hlubocan (Zenit St. Petersburg), Kornel Salata (Slovan Bratislava), Radoslav Zabavnik (Mainz)
Orta Saha: Miroslav Karhan (Mainz), Mario Pecalka (MSK Zilina), Juraj Kucka (Sparta Prague), Zdeno Strba (İskeçe), Kamil Kopunek (Saturn), Marek Hamsik (Napoli), Marek Sapara (Ankaragücü), Vladimir Weiss (Glasgow Rangers), Miroslav Stoch (Fenerbahçe)
Forvet: Stanislav Sestak (Ankaragücü), Erik Jendrisek (Schalke), Filip Holosko (Beşiktaş), Tomas Oravec (Zilina), Jakub Sylvestr (Dinamo Zagreb), Filip Sebo (Slovan Bratislava)

Haberin Devamı