Spor Sofian Feghouli'nin menajerinden Galatasaray açıklaması

Sofian Feghouli'nin menajerinden Galatasaray açıklaması

Paylaş
Sofian Feghouli'nin menajerinden Galatasaray açıklaması

Fenerbahçe-Galatasaray-Feghouli üçgeninde sıcak saatler yaşanıyor. Sarı-Lacivertliler'in sürpriz bir hamle ile transferde devreye girmesinin ardından Cezayirli yıldızın menajeri Habib Antar'dan açıklama geldi.

Galatasaray'ın, West Ham'ın Cezayirli sağ kanat oyuncusu Sofian Feghouli'yle yürüttüğü görüşmelerde yaşanan sürpriz gelişmeler gündeme damga vurdu. Fenerbahçe'nin, çok uzun süre önce gündemine aldığı 27 yaşındaki futbolcu için yeni bir hamle yapması "sürpriz hamle" olarak değerlendirilmişti.

Uzunca bir süredir Galatasaray'la görüşmeleri yürüten Feghouli'nin Tunuslu menajeri Habib Antar ise yaşanan son gelişmenin ardından tavrını ortaya koydu. Sarı-Kırmızılı kulüple görüşmelerde ciddi bir yol alındığını açıklayan Antar, "Galatasaray'la yaptığımız temaslar sonrası bir noktaya vardık. Artık, Türk kulübü adına bu transferde rol oynayan kişilerin karar vermesini bekliyoruz. Onlardan haber beklediğimiz böyle bir dönemde, başka bir Türk kulübü ya da başka bir Avrupa kulübü ile ciddi şekilde masaya oturmamız mümkün değil" ifadesini kullandı.

"PRENSİPLERİMİZE BAĞLIYIZ"


Transferde ciddi prensiplerinin olduğunu söyleyerek devam eden eden Antar, "Prensiplerimiz bir kulüple ciddi bir görüşme yaparken, bir başka kulüp ile görüşmemeyi gerektirir. Feghouli'nin Galatasaray'a transfer sürecinde de prensiplerimize bağlı kalacağız" diye konuştu.

"GALATASARAY KARARINI VERİNCE..."


Fenerbahçe'nin ilgisiyle ilgili de konuşan Habib Antar, "Galatasaray temsilcileri bu transfer ile ilgili bize net bir yanıt verdikten sonra bir başka kulüp gündeme gelebilir. Galatasaray temsilcileri bize olumlu ya da olumsuz dönüş yapmadan ikinci bir kulüple transfer pazarlığı söz konusu olamaz. Galatasaray final kararını iletirse ancak o zaman farklı bir kulüple diyaloğa geçebiliriz" diyerek, izleyecekleri yol hakkında da bilgi verdi.

Fanatik

Haberin Devamı