Türkiye (Son Dakika) Şoför bayıldı, TIR dehşet saçtı

Şoför bayıldı, TIR dehşet saçtı

Paylaş
Şoför bayıldı, TIR dehşet saçtı

Şoförü baygınlık geçiren TIR, 15 araç ve 2 işyerine çarparak durabildi. Mucize eseri, yaralanan sürücü dışında başka bir cana zarar gelmedi

Çorum'un Alaca ilçesinde 28 yaşındaki Ali Uzun'un direksiyon başında baygınlık geçirmesi sonucu kontrolden çıkan TIR, 15 araç ile 2 işyerine çarparak durabildi. Mucize eseri, yaralanan sürücü dışında başka cana zarar gelmedi.

Kaza, dün gece Alaca İlçesi'nin Zile Caddesi'nde meydana geldi. Ali Uzun yönetimindeki 19 LN 741 plakalı boru yüklü TIR, bir anda kontrolden çıktı. Çevredekilerin panik içerisinde kaçıştığı kazada ortalık bir anda adeta savaş alanına döndü. TIR yaklaşık 70 kilometre hızla park halindeki araçlara çarparak giderken önüne çıkan 2 işyerine çarparak güçlükle durabildi. Olayda ilçe merkezindeki toplam 15 araç gördü. Evlerinde oturanlar gürültüler üzerine olayı film izler gibi camlarından dehşet içerisinde seyretti.

Bir cep telefonu bayiine çarpıp duran TIR'ın sürücüsü sıkıştığı yerden çevredekilerin yardımı ile çıkarıldı, çok sayıda ambulans ve polis ekibi geldi.

Bölgede incelemelerde bulunan Alaca Belediye Başkanı Muhammet Esat Eyvaz, "İddialara göre TIR sürücüsü baygınlık geçirmiş ve TIR’ın direksiyon hakimiyeti kaybolmuş. 15 araç büyük hasar görmüş durumda. Çok şükür ölü ve yaralımız yok" dedi.

Araçları hasar gören sürücüler ise gördükleri manzara karşısında şaşkına dönerken polis olayla ilgili soruşturma başlattı. Sürücü Ali Uzun ise hastanede polis kontrolünde tedavi altında tutuluyor. Konuyla ilgili kapsamlı soruşturma başlatıldı.

Yusuf ÇINAR/ALACA (Çorum), (DHA)



Haberin Devamı