Türkiye (Son Dakika) Şoförünün uyuduğu iddia edilen otomobil Kartal’da kuaföre daldı

Şoförünün uyuduğu iddia edilen otomobil Kartal’da kuaföre daldı

Paylaş
Şoförünün uyuduğu iddia edilen otomobil Kartal’da kuaföre daldı

İstanbul Kartal'da minibüs yolunda kontrolden çıkan otomobil kaldırımı aşarak kuaför dükkanına girdi. Kazada ölen ya da yararlanan olmazken iş yerinde 50 bin TL’lik hasar oluştu. Kuaför salonunun sahibi, şoförün uyuduğunu iddia etti

Saat 03.45 sularında Maltepe istikametine ilerleyen otomobilin sürücü Baran Gülsoy direksiyon hakimiyetini kaybetti. Kontrolden çıkan otomobil kaldırımı aşarak yol kenarında bulunan bir kadın kuaförüne girdi. İhbar üzerine olay yerine çok sayıda polis ve sağlık ekipleri sevk edildi.

Haberin Devamı

SÜRÜCÜ KAZADAN YARA ALMADAN KURTULDU

Otomobilin sürücüsü Baran Gülsoy kaza yaptıktan sonra sağlık ekiplerin müdahale etmesi istemedi ve durumunun iyi olduğunu belirtti. Polis ekipleri kaza yerinde bir süre inceleme yaptı.

Polis ekipleri kaza yerinde incelemelerin ardından otomobil çekici yardımıyla iş yerinden çıkarılarak çevredeki bir otoparka çekildi.

Kuaför salonunun sahibi Ali Altunbaş, "Maddi hasarlı bir kazamız var, sürücü arkadaş uyuduğunu iddia ederek, dükkana girdi. Şu anda maddi hasarımız var, gerekeni yaptı polis arkadaşlarımız. Yaralanan olmadı. Yaklaşık 50 bin TL civarında bir zararımız var" dedi